IRKÇILIK HIZ KESMİYOR

DÜNYA (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.04.2021 - 22:31, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2246+ kez okundu.
 

IRKÇILIK HIZ KESMİYOR

Eski hükümlü, tramvayda 17 yaşındaki Suriyeli mültecinin yüzüne tükürüp, tekme attı.
Almanya'nın Erfurt kentinde tramvayda seyahat eden 17 yaşındaki Suriyeli, 40 yaşında ve eski hükümlü bir Alman vatandaşı tarafından saldırıya uğradı. Görgü tanıkları tarafından kayda alınan olayda, söz konusu saldırganın, Suriyeli gence önce hakaret ettiği, daha sonra tükürdüğü görülüyor. Hızını alamayan şahsın, daha sonra 5 kez Suriyeli gencin yüzüne tekmeyle saldırdığı anlar da görüntülere yansıdı. POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARIYOR Alman medyası olayı "Tramvayda Suriyelilere acımasız saldırı" başlıklarıyla duyurdu. Polisin olayla ilgili  soruşturma başlattığını ifade ederken, tramvayın güvenlik kamerasının kayıtlarının incelendiği, her yerde saldırganın arandığı ifade edildi.
Eski hükümlü, tramvayda 17 yaşındaki Suriyeli mültecinin yüzüne tükürüp, tekme attı.

Almanya'nın Erfurt kentinde tramvayda seyahat eden 17 yaşındaki Suriyeli, 40 yaşında ve eski hükümlü bir Alman vatandaşı tarafından saldırıya uğradı.

Görgü tanıkları tarafından kayda alınan olayda, söz konusu saldırganın, Suriyeli gence önce hakaret ettiği, daha sonra tükürdüğü görülüyor.

Hızını alamayan şahsın, daha sonra 5 kez Suriyeli gencin yüzüne tekmeyle saldırdığı anlar da görüntülere yansıdı.

POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARIYOR

Alman medyası olayı "Tramvayda Suriyelilere acımasız saldırı" başlıklarıyla duyurdu.

Polisin olayla ilgili  soruşturma başlattığını ifade ederken, tramvayın güvenlik kamerasının kayıtlarının incelendiği, her yerde saldırganın arandığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.