ISPARTA'DA GREV BAŞLIYOR

ISPARTA 11.03.2022 - 15:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2528+ kez okundu.
 

ISPARTA'DA GREV BAŞLIYOR

Isparta Şehit Hastanesi'nde doktorlar 3 gün iş bırakacaklar.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktorları hedef alan "Açık konuşuyorum; varsın gidiyorlarsa gitsinler" sözlerinin yükselttiği tansiyon düşmüyor.   Ülke genelinde hekimlerin örgütlendiği dernekler art arda açıklamalar yaparak tepkilerini dile getirdi.   Yapılan açıklama ile başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şiddetin olağan bir olaya dönüşmesinden endişe duyulduğunu dile getiren bir çok Sağlık Meslek Örgütü art arda açıklama yaparak, “Bizler bu topraklarda binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız.   Hiçbir yere gitmiyoruz” mesajının altı çizildi. Hazırlanan görsellerde, 14-15 Mart'ta iş bırakma eylemine dikkat çekilerek, “Diyelim ki gidiyoruz” denilerek hekim ve sağlık çalışanlarının olmadığı zamanlarda yaşanacaklara dikkat çekildi.   Edinilen bilgiye göre Isparta Şehir Hastanesi'nde çalışan hekimlerin 14 Mart Pazartesi günü hastane başhekimliği önünde yapacakları basın açıklamasının ardından 14-15-16 Mart tarihlerinde 3 gün iş bırakacakları öğrenildi.
Isparta Şehit Hastanesi'nde doktorlar 3 gün iş bırakacaklar.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktorları hedef alan "Açık konuşuyorum; varsın gidiyorlarsa gitsinler" sözlerinin yükselttiği tansiyon düşmüyor.

 

Ülke genelinde hekimlerin örgütlendiği dernekler art arda açıklamalar yaparak tepkilerini dile getirdi.

 

Yapılan açıklama ile başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şiddetin olağan bir olaya dönüşmesinden endişe duyulduğunu dile getiren bir çok Sağlık Meslek Örgütü art arda açıklama yaparak, “Bizler bu topraklarda binlerce yıldır iyi hekimlik yaptık, yapıyoruz, yapacağız.

 

Hiçbir yere gitmiyoruz” mesajının altı çizildi. Hazırlanan görsellerde, 14-15 Mart'ta iş bırakma eylemine dikkat çekilerek, “Diyelim ki gidiyoruz” denilerek hekim ve sağlık çalışanlarının olmadığı zamanlarda yaşanacaklara dikkat çekildi.

 

Edinilen bilgiye göre Isparta Şehir Hastanesi'nde çalışan hekimlerin 14 Mart Pazartesi günü hastane başhekimliği önünde yapacakları basın açıklamasının ardından 14-15-16 Mart tarihlerinde 3 gün iş bırakacakları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.