ISPARTA'DAN 2 İSİM VAR

ISPARTA 07.04.2021 - 03:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2887+ kez okundu.
 

ISPARTA'DAN 2 İSİM VAR

Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
FETÖ- DEAŞ ile PKK\KCK terör örgütü elebaşları ile örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Karar’ı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar’da yayımlanan listeye göre FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde örgüt yöneticilerinden Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Akın İpek, Duran Kalkan, Hidayet Karaca, Melek İpek, Mustafa Karasu, Ferhat Abdi Şahin, Sabri Ok, Fehman Hüseyin, Ahmet Kurucan, Ekrem Dumanlı, Musa Aşoğlu, Önder Aytaç, Mehmet Yalınalp, Selman Kuzu’nun mal varlıkları donduruldu. Bunun yanısıra listede Isparta'dan da 2 isim yer alıyor. Isparta Nufusuna kayıtlı Mehmet Erdoğan Tüzün ve Eğirdir Nufusuna kayıtlı Ali Demirbaş'ında mal varlığına el konuldu.
Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.

FETÖ- DEAŞ ile PKK\KCK terör örgütü elebaşları ile örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Karar’ı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Karar’da yayımlanan listeye göre FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde örgüt yöneticilerinden Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Akın İpek, Duran Kalkan, Hidayet Karaca, Melek İpek, Mustafa Karasu, Ferhat Abdi Şahin, Sabri Ok, Fehman Hüseyin, Ahmet Kurucan, Ekrem Dumanlı, Musa Aşoğlu, Önder Aytaç, Mehmet Yalınalp, Selman Kuzu’nun mal varlıkları donduruldu.

Bunun yanısıra listede Isparta'dan da 2 isim yer alıyor. Isparta Nufusuna kayıtlı Mehmet Erdoğan Tüzün ve Eğirdir Nufusuna kayıtlı Ali Demirbaş'ında mal varlığına el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.