AGİDER Genel Kurulu’nda Yeni Yönetim Belirlendi

ANTALYA 08.04.2021 - 05:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2276+ kez okundu.
 

AGİDER Genel Kurulu’nda Yeni Yönetim Belirlendi

AGİDER üyelerinin güven oyunu alan Dr. Figen Sayın Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri Olağan Genel Kurul’da tek liste ile seçildi.
Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER), olağan genel kurulunu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) gerçekleştirdi. Seçimli olarak gerçekleştirilen genel kurulda üyelerinin güven oyunu alan Dr. Figen Sayın Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri, Gökçen Atmaca, Zuhal Senai, Ömür Özdemir, Arzu Uğurlu, Seyhan Daban ve Seda Şahin, 2021-2023 döneminde yönetim kurulu görevine seçildi. AGİDER’in projelerinin konuşulduğunu ve yeni projelerle devam edileceğini belirten Dr. Figen Sayın Yıldıran, “AGİDER’de gururla çok sayıda projelere imza attık. Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de yeni yönetim ile bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağız” dedi.   YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER 1- Figen SAYIN YILDIRAN ( Yönetim Kurulu Başkanı ) 2- Gökçen ATMACA ( Başkan Yardımcısı ) 3- Zuhal SENAİ ( Başkan Yardımcısı ) 4- Ömür ÖZDEMİR ( Genel Sekreter ) 5- Arzu UĞURLU ( Sayman ) 6- Seyhan DABAN ( Asil Üye ) 7- Seda ŞAHİN ( Asil Üye ) YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER 1- Funda YAZICI EROL 2- Selin SARICAN 3- Nilgün İNCE 4- Nagehan ELİBOL 5- Bahriye AKYÜZ AKILLI 6- Fulya ÖZBEK 7- Ezgi ERYILMAZ
AGİDER üyelerinin güven oyunu alan Dr. Figen Sayın Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri Olağan Genel Kurul’da tek liste ile seçildi.

Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER), olağan genel kurulunu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) gerçekleştirdi. Seçimli olarak gerçekleştirilen genel kurulda üyelerinin güven oyunu alan Dr. Figen Sayın Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri, Gökçen Atmaca, Zuhal Senai, Ömür Özdemir, Arzu Uğurlu, Seyhan Daban ve Seda Şahin, 2021-2023 döneminde yönetim kurulu görevine seçildi.

AGİDER’in projelerinin konuşulduğunu ve yeni projelerle devam edileceğini belirten Dr. Figen Sayın Yıldıran, “AGİDER’de gururla çok sayıda projelere imza attık. Bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de yeni yönetim ile bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağız” dedi.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
1- Figen SAYIN YILDIRAN ( Yönetim Kurulu Başkanı )
2- Gökçen ATMACA ( Başkan Yardımcısı )
3- Zuhal SENAİ ( Başkan Yardımcısı )
4- Ömür ÖZDEMİR ( Genel Sekreter )
5- Arzu UĞURLU ( Sayman )
6- Seyhan DABAN ( Asil Üye )
7- Seda ŞAHİN ( Asil Üye )

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
1- Funda YAZICI EROL
2- Selin SARICAN
3- Nilgün İNCE
4- Nagehan ELİBOL
5- Bahriye AKYÜZ AKILLI
6- Fulya ÖZBEK
7- Ezgi ERYILMAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.