ANNE KIZ AYNI GÜN ÖLDÜ

GÜNDEM 12.04.2021 - 08:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1489+ kez okundu.
 

ANNE KIZ AYNI GÜN ÖLDÜ

73 yaşındaki anne ile 56 yaşındaki kızı aynı gün içinde corona virüse yenik düştü. Acı haberi alan yakınları yasa boğuldu.
İzmir'de corona virüs tedavisi gören fizik öğretmeni ve annesi, aynı gün hayatını kaybetti.  Bayraklı ilçesi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmenliği yaptığı öğrenilen Berrin Gür (56) ile annesi Atiye Gür (73), bir süredir corona virüs (Covid-19) tedavisi görüyordu. Virüs ile savaşan anne ile kızının aynı gün hayatını kaybettikleri öğrenildi. Berrin Gür ile annesi Atiye Gür'ün ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu. Anne-kızın cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
73 yaşındaki anne ile 56 yaşındaki kızı aynı gün içinde corona virüse yenik düştü. Acı haberi alan yakınları yasa boğuldu.

İzmir'de corona virüs tedavisi gören fizik öğretmeni ve annesi, aynı gün hayatını kaybetti. 

Bayraklı ilçesi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmenliği yaptığı öğrenilen Berrin Gür (56) ile annesi Atiye Gür (73), bir süredir corona virüs (Covid-19) tedavisi görüyordu.

Virüs ile savaşan anne ile kızının aynı gün hayatını kaybettikleri öğrenildi.

Berrin Gür ile annesi Atiye Gür'ün ölüm haberini alan yakınları yasa boğuldu.

Anne-kızın cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.