ANTALYA'DA PLAJLAR TURİSTLERE KALDI

ANTALYA (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.05.2021 - 14:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1746+ kez okundu.
 

ANTALYA'DA PLAJLAR TURİSTLERE KALDI

Kapanma devam ederken, kente gelen turistler sakinliğin keyfini sürüyor.
17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma kararından muaf olan turistler, yurdun gözde tatil bölgesi olan Antalya'nın Alanya ilçesinde güneşin tadını çıkardı. "BAŞKA YERE GİTMEYE GEREK YOK" Belarus vatandaşı Anna Volkova, ilçeyi çok sevdiğini belirterek, "Alanya'ya daha önce de çok kez geldim. Burası çok güzel. Burada hiçbir sorun yok. Burada olduğum için çok mutluyum. Mısır, Londra gibi yerlere gitmeye gerek yok. Burada hiçbir problem yok. Buranın havası çok güzel. Herkes buraya gönül rahatlığıyla gelebilir." dedi. "TURİSTLER RAHATLIKLA GEZEBİLİYOR" Kısıtlama döneminde dışarıda insan olmadığını söyleyen Volkova, "Bu yüzden sokakta sadece turistler var. Bundan dolayı da çok mutluyum. Turistler rahatlıkla gezebiliyor, yemek yiyebiliyor, alışveriş yapabiliyor." diye konuştu.
Kapanma devam ederken, kente gelen turistler sakinliğin keyfini sürüyor.

17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma kararından muaf olan turistler, yurdun gözde tatil bölgesi olan Antalya'nın Alanya ilçesinde güneşin tadını çıkardı.

"BAŞKA YERE GİTMEYE GEREK YOK"

Belarus vatandaşı Anna Volkova, ilçeyi çok sevdiğini belirterek, "Alanya'ya daha önce de çok kez geldim. Burası çok güzel. Burada hiçbir sorun yok. Burada olduğum için çok mutluyum.

Mısır, Londra gibi yerlere gitmeye gerek yok. Burada hiçbir problem yok. Buranın havası çok güzel. Herkes buraya gönül rahatlığıyla gelebilir." dedi.

"TURİSTLER RAHATLIKLA GEZEBİLİYOR"

Kısıtlama döneminde dışarıda insan olmadığını söyleyen Volkova, "Bu yüzden sokakta sadece turistler var. Bundan dolayı da çok mutluyum. Turistler rahatlıkla gezebiliyor, yemek yiyebiliyor, alışveriş yapabiliyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.