ANTALYA'DA TEHLİKELİ GÖSTERİ

ANTALYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2021 - 20:49, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2101+ kez okundu.
 

ANTALYA'DA TEHLİKELİ GÖSTERİ

Seyir halindeki aracın direksiyonundan ayrılarak tavanına otururken, aynı araçta başka bir kişi ise önce sürücü koltuğuna geçti, ardından ayaklarını sarkıttı.
Antalya-Korkuteli karayolunda çekildiği iddia edilen görüntülerde, otomobil ile seyir halinde olan bir gencin önce, sürücü koltuğundan çıkarak aracın tavanına oturduğu ve kapısını da açarak ayaklarını kapıya dayadığı görüldü. Bir süre bu şekilde seyahat eden aracın sürücü koltuğuna bu kez seyir halinde iken yolcu koltuğunda bulunan arkadaşı geçti. KENDİLERİNİ VE YOLDAKİLERİ TEHLİKEYE ATTILAR Aracı bir süre kullanan genç, daha sonra arkadaşına uyarak ayaklarını dışarı sarkıttı. Gençlerin ölüme meydan okurcasına adeta hem kendi canlarını tehlikeye attığı hem de diğer sürücülerin canlarını hiçe saydığı görüntüleri izleyenler adeta dehşete düştü. MOTOSİKLETLİ ARKADAŞLARI GÖRÜNTÜLEDİ Gençler bununla da kalmayarak yine şehrin bir başka noktasına aynı davranışlarına devam ettiği görüldü. Dehşete düşüren anları ise aracın arkasından gelen motosikletli arkadaşları çekti. "AYAKTA YİNE KULLANIRIM" Çektikleri skandal görüntüleri sosyal medyada paylaşan ve altına, “Ayakta yine kullanırım. Otomatik şoförsüz hız sabitleyici, TOFAŞ’tan daha fazlası” sözlerini yazması ve “jandarma gelirse bizi kovalamaz” demesi “pes” dedirtti. Öte yandan gençlerin zaman zaman direksiyonu bırakarak karşı şeride geçtiği de görüldü. PARA CEZASI KESİLDİ Tehlikeli araç kullanan sürücünün bulunması için Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan adli işlem yapılan R.A. ile araçta bulunan A.T.'ye ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ve 2 bin 833 lira trafik cezası olmak üzere toplamda 9 bin 133 TL ceza uygulandı.a
Seyir halindeki aracın direksiyonundan ayrılarak tavanına otururken, aynı araçta başka bir kişi ise önce sürücü koltuğuna geçti, ardından ayaklarını sarkıttı.

Antalya-Korkuteli karayolunda çekildiği iddia edilen görüntülerde, otomobil ile seyir halinde olan bir gencin önce, sürücü koltuğundan çıkarak aracın tavanına oturduğu ve kapısını da açarak ayaklarını kapıya dayadığı görüldü.

Bir süre bu şekilde seyahat eden aracın sürücü koltuğuna bu kez seyir halinde iken yolcu koltuğunda bulunan arkadaşı geçti.

KENDİLERİNİ VE YOLDAKİLERİ TEHLİKEYE ATTILAR

Aracı bir süre kullanan genç, daha sonra arkadaşına uyarak ayaklarını dışarı sarkıttı. Gençlerin ölüme meydan okurcasına adeta hem kendi canlarını tehlikeye attığı hem de diğer sürücülerin canlarını hiçe saydığı görüntüleri izleyenler adeta dehşete düştü.

MOTOSİKLETLİ ARKADAŞLARI GÖRÜNTÜLEDİ

Gençler bununla da kalmayarak yine şehrin bir başka noktasına aynı davranışlarına devam ettiği görüldü. Dehşete düşüren anları ise aracın arkasından gelen motosikletli arkadaşları çekti.

"AYAKTA YİNE KULLANIRIM"

Çektikleri skandal görüntüleri sosyal medyada paylaşan ve altına, “Ayakta yine kullanırım. Otomatik şoförsüz hız sabitleyici, TOFAŞ’tan daha fazlası” sözlerini yazması ve “jandarma gelirse bizi kovalamaz” demesi “pes” dedirtti.

Öte yandan gençlerin zaman zaman direksiyonu bırakarak karşı şeride geçtiği de görüldü.

PARA CEZASI KESİLDİ

Tehlikeli araç kullanan sürücünün bulunması için Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı.

'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan adli işlem yapılan R.A. ile araçta bulunan A.T.'ye ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ve 2 bin 833 lira trafik cezası olmak üzere toplamda 9 bin 133 TL ceza uygulandı.a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.