ARKADAŞINI DEFALARCA BIÇAKLADI

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2021 - 18:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1881+ kez okundu.
 

ARKADAŞINI DEFALARCA BIÇAKLADI

Tartıştığı arkadaşını bıçaklayan Serdar S. yakalanırken, o anlar anbean kaydedildi.
İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşayan Serdar S., arkadaşı Çağlar Çağatay ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Yolda başlayan tartışma kanlı bitti. BIÇAĞI BELİNE KOYARAK UZAKLAŞTI Serdar S. tartışma sürerken belinden çıkardığı bıçağı, arkadaşına birkaç kez sapladı. Yaralanan Çağlar Çağatay’ın yanına bir kez daha giden ve bağırmasını sürdüren Serdar S., daha sonra bıçağını beline yerleştirip, yürüyerek uzaklaştı. EKİPLER ŞÜPHELİYİ BULDU Yaralı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki bir binanın güvenlik kamera kayıtlarına ulaşarak, saldırganın Serdar S. olduğunu belirledi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin oturduğu evi belirledikten sonra, Serdar S'yi gözaltına aldı. Serdar S., arkadaşını yaralamada kullandığı bıçağı yolda gördüğü bir çöp konteynerine attığını anlattı. Soruşturmaya devam ediliyor. O ANLAR KAYDEDİLDİ Güvenlik kamerası kayıtlarında; iki arkadaşın yolda yürürken, Serdar S.’nin bir anda sinirlenerek, belinde taşıdığı bıçağı çıkarıp birkaç kez arkadaşının çeşitli yerlerine sapladıktan sonra, soğukkanlı biçimde yürüyerek uzaklaştığı görülüyor.
Tartıştığı arkadaşını bıçaklayan Serdar S. yakalanırken, o anlar anbean kaydedildi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşayan Serdar S., arkadaşı Çağlar Çağatay ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Yolda başlayan tartışma kanlı bitti.

BIÇAĞI BELİNE KOYARAK UZAKLAŞTI

Serdar S. tartışma sürerken belinden çıkardığı bıçağı, arkadaşına birkaç kez sapladı.

Yaralanan Çağlar Çağatay’ın yanına bir kez daha giden ve bağırmasını sürdüren Serdar S., daha sonra bıçağını beline yerleştirip, yürüyerek uzaklaştı.

EKİPLER ŞÜPHELİYİ BULDU

Yaralı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki bir binanın güvenlik kamera kayıtlarına ulaşarak, saldırganın Serdar S. olduğunu belirledi.

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin oturduğu evi belirledikten sonra, Serdar S'yi gözaltına aldı.

Serdar S., arkadaşını yaralamada kullandığı bıçağı yolda gördüğü bir çöp konteynerine attığını anlattı.

Soruşturmaya devam ediliyor.

O ANLAR KAYDEDİLDİ

Güvenlik kamerası kayıtlarında; iki arkadaşın yolda yürürken, Serdar S.’nin bir anda sinirlenerek, belinde taşıdığı bıçağı çıkarıp birkaç kez arkadaşının çeşitli yerlerine sapladıktan sonra, soğukkanlı biçimde yürüyerek uzaklaştığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.