BİSİKLET YOLLARI HAZIRLANIYOR

ANTALYA 14.04.2021 - 10:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2482+ kez okundu.
 

BİSİKLET YOLLARI HAZIRLANIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 5’inci etabının geçeceği Kemer-Elmalı Göğübeli mevkiinde bakım onarım çalışması yapıyor
Türkiye'nin en prestijli spor organizasyonlarından Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 56'ncısı için geri sayım başladı.   Dünyaca ünlü bisikletçilerin katılacağı bisiklet turunun 5. etabı olan Kemer-Elmalı (Göğübeli) (160,3 kilometre) etabı için Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı güzergahındaki yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.   Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı ekipler bisiklet turunun geçeceği Elmalı Hükümet Caddesi’nde parke yolda, bozulan parke taşlarını sökerek yeniliyor. Ekipler, turun sorunsuz tamamlanması için özenle çalışmalarını sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 5’inci etabının geçeceği Kemer-Elmalı Göğübeli mevkiinde bakım onarım çalışması yapıyor

Türkiye'nin en prestijli spor organizasyonlarından Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 56'ncısı için geri sayım başladı.

 

Dünyaca ünlü bisikletçilerin katılacağı bisiklet turunun 5. etabı olan Kemer-Elmalı (Göğübeli) (160,3 kilometre) etabı için Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı güzergahındaki yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı ekipler bisiklet turunun geçeceği Elmalı Hükümet Caddesi’nde parke yolda, bozulan parke taşlarını sökerek yeniliyor. Ekipler, turun sorunsuz tamamlanması için özenle çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.