ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİ SOYDU

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 09.05.2021 - 17:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2497+ kez okundu.
 

ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİ SOYDU

Çelik kasayı şifreyle açıp içinden 407 bin TL ile 837 bin TL değerinde çek çalan muhasebecinin o anları kameraya yansıdı.
İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi'nde bir iş yerinin kasasından hırsızlık olayı ihbarı alan polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Harekete geçen ekipler, iş yerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. HIRSIZ MUHASEBECİ ÇIKTI İncelemeler sonucu hırsızlık olayını muhasebe sorumlusu olan A.Y.'nin gerçekleştirdiği belirlendi. Kimlik tespitinin üzerine şüpheli A.Y. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. PARA VE ÇEK DOLU ÇANTAYI TUVALETE SAKLADI A.Y.'nin ifadesinde kasadan parayı, çek ve senetleri kendisinin çaldığını, çaldığı para ve çeklerin bulunduğu çantayı tuvalete sakladığını söylediği öğrenildi. Ekipler şüphelinin sakladığı içinde 407 bin TL, 837 bin TL değerinde çek-senet ve bir adet çek koçanı ve 8 adet zarf içindeki 8 bin 650 TL bulunan çantayı tuvalette buldu. TUTUKLANDI Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çelik kasayı şifreyle açıp içinden 407 bin TL ile 837 bin TL değerinde çek çalan muhasebecinin o anları kameraya yansıdı.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi'nde bir iş yerinin kasasından hırsızlık olayı ihbarı alan polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Harekete geçen ekipler, iş yerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HIRSIZ MUHASEBECİ ÇIKTI

İncelemeler sonucu hırsızlık olayını muhasebe sorumlusu olan A.Y.'nin gerçekleştirdiği belirlendi. Kimlik tespitinin üzerine şüpheli A.Y. ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

PARA VE ÇEK DOLU ÇANTAYI TUVALETE SAKLADI

A.Y.'nin ifadesinde kasadan parayı, çek ve senetleri kendisinin çaldığını, çaldığı para ve çeklerin bulunduğu çantayı tuvalete sakladığını söylediği öğrenildi. Ekipler şüphelinin sakladığı içinde 407 bin TL, 837 bin TL değerinde çek-senet ve bir adet çek koçanı ve 8 adet zarf içindeki 8 bin 650 TL bulunan çantayı tuvalette buldu.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.