EĞİRDİR BELEDİYESİ UYARDI

ISPARTA 18.02.2022 - 20:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2261+ kez okundu.
 

EĞİRDİR BELEDİYESİ UYARDI

Isparta'da ve bazı ilçelerinde başlayarak etksini artıran kar yağışı sebebiyle, Eğirdir Belediyesi vatandaşları uyardı.
Isparta'da ve bazı ilçelerinde başlayan ve etksini artıran kar yağışı sebebiyle, Eğirdir Belediyesi vatandaşları uyardı. Belediye'den yapılan açıklama şu şekilde;" İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı, mecbur kalmadıkça özel araçlar ile trafiğe çıkılmaması, cadde ve sokaklarda iş makinelerine engel olmayacak şekilde araçların tek taraflı park edilmesi rica olunur." denildi.
Isparta'da ve bazı ilçelerinde başlayarak etksini artıran kar yağışı sebebiyle, Eğirdir Belediyesi vatandaşları uyardı.

Isparta'da ve bazı ilçelerinde başlayan ve etksini artıran kar yağışı sebebiyle, Eğirdir Belediyesi vatandaşları uyardı.

Belediye'den yapılan açıklama şu şekilde;" İlçemizde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı, mecbur kalmadıkça özel araçlar ile trafiğe çıkılmaması, cadde ve sokaklarda iş makinelerine engel olmayacak şekilde araçların tek taraflı park edilmesi rica olunur." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.