EVİNİ TÜPLE PATLATMAYA KALKTI

GÜNDEM 29.05.2021 - 21:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2724+ kez okundu.
 

EVİNİ TÜPLE PATLATMAYA KALKTI

Efeler'de alkol kullandıktan sonra kız arkadaşıyla tartışan kişi, mutfak tüpünü patlatma tehdidinde bulundu.
Aydın'ın Efeler ilçesinde Orta mahallesinde bir apartmanın ikinci katında  33 yaşındaki D.E., kız arkadaşı ile tartıştı. Bir süre alkol alan D.E. evindeki mutfak tüpünü eline alarak balkona çıktı. PATLATMAYA ÇALIŞTI Mahalleyi birbirine katan D.E. çevredekilere küfredip, tüpü patlatmakla tehdit etti. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. ÖNLEM ALINDI Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri şahsın tüpü aşağıya atma veya patlatma ihtimaline karşı önlem aldı. GÖZALTINA ALINDI Polis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca ekipler operasyon için düğmeye bastı. İki grup halinde olaya müdahale edilirken, bir grup itfaiye merdiveniyle dışarıdan evin balkonuna yaklaştı. Diğer grup ise daire kapısını kırarak içeriye girdi. Balkonda köşeye sıkışan D.E.’nin bir anlık boşluğundan faydalanan ekipler şahsa müdahale ederek elindeki tüpü aldı. Ekiplere direnen D.E. kelepçelenerek gözaltına alındı. D.E. polis otosuna bindirilerek emniyete götürülürken, mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.
Efeler'de alkol kullandıktan sonra kız arkadaşıyla tartışan kişi, mutfak tüpünü patlatma tehdidinde bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde Orta mahallesinde bir apartmanın ikinci katında  33 yaşındaki D.E., kız arkadaşı ile tartıştı.

Bir süre alkol alan D.E. evindeki mutfak tüpünü eline alarak balkona çıktı.

PATLATMAYA ÇALIŞTI

Mahalleyi birbirine katan D.E. çevredekilere küfredip, tüpü patlatmakla tehdit etti.

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ÖNLEM ALINDI

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri şahsın tüpü aşağıya atma veya patlatma ihtimaline karşı önlem aldı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca ekipler operasyon için düğmeye bastı.

İki grup halinde olaya müdahale edilirken, bir grup itfaiye merdiveniyle dışarıdan evin balkonuna yaklaştı. Diğer grup ise daire kapısını kırarak içeriye girdi. Balkonda köşeye sıkışan D.E.’nin bir anlık boşluğundan faydalanan ekipler şahsa müdahale ederek elindeki tüpü aldı.

Ekiplere direnen D.E. kelepçelenerek gözaltına alındı. D.E. polis otosuna bindirilerek emniyete götürülürken, mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.