GÜNLERDİR ALEV ALEV YANIYOR

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2021 - 02:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2864+ kez okundu.
 

GÜNLERDİR ALEV ALEV YANIYOR

Cuma günü konteynerlerin birinde çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisi ile tüm gemiyi sardı.
Sri Lanka'da 25 ton nitrik asit, farklı kimyasal madde ve kozmetik ürünler taşıyan Singapur bandıralı konteyner gemisi MV X-Press Pearl, konteynerlerinden birinde başlayan yangın sebebi ile başkent Colombo açıklarına demir attı. Cuma günü başlayan yangın, şiddetli rüzgarın etkisi ile büyüdü. 2 KİŞİ YARALANDI Gemi mürettebatı, kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Sri Lanka Donanma Sözcüsü Indika De Silva, bugün yaptığı açıklamada, yangında 2 kişinin yaralandığını belirtti. KURU KİMYASAL TOZ KULLANILDI Silva, sabah saatlerinde gemide patlama meydana geldiğini, hava kuvvetlerine ait bir helikopterin söndürme çalışmalarına katılarak kuru kimyasal toz kullandığını aktardı. HOLLANDA’DAN UÇAK BEKLENDİĞİNİ İFADE ETTİ Sri Lanka Denizcilik Bakanı Rohitha Abeygunawardena, Hollanda'dan özel donanımlı bir uçağın Sri Lanka'ya gelmesinin beklendiğini ifade etti. SİNGAPUR’A GİDİYORDU Hindistan'daki Haziran limanından 15 Mayıs'ta ayrılan konteyner gemisi, Colombo üzerinden Singapur'a gidiyordu.
Cuma günü konteynerlerin birinde çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisi ile tüm gemiyi sardı.

Sri Lanka'da 25 ton nitrik asit, farklı kimyasal madde ve kozmetik ürünler taşıyan Singapur bandıralı konteyner gemisi MV X-Press Pearl, konteynerlerinden birinde başlayan yangın sebebi ile başkent Colombo açıklarına demir attı.

Cuma günü başlayan yangın, şiddetli rüzgarın etkisi ile büyüdü.

2 KİŞİ YARALANDI

Gemi mürettebatı, kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Sri Lanka Donanma Sözcüsü Indika De Silva, bugün yaptığı açıklamada, yangında 2 kişinin yaralandığını belirtti.

KURU KİMYASAL TOZ KULLANILDI

Silva, sabah saatlerinde gemide patlama meydana geldiğini, hava kuvvetlerine ait bir helikopterin söndürme çalışmalarına katılarak kuru kimyasal toz kullandığını aktardı.

HOLLANDA’DAN UÇAK BEKLENDİĞİNİ İFADE ETTİ

Sri Lanka Denizcilik Bakanı Rohitha Abeygunawardena, Hollanda'dan özel donanımlı bir uçağın Sri Lanka'ya gelmesinin beklendiğini ifade etti.

SİNGAPUR’A GİDİYORDU

Hindistan'daki Haziran limanından 15 Mayıs'ta ayrılan konteyner gemisi, Colombo üzerinden Singapur'a gidiyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.