HADDİNİZİ BİLİN ERMENİ TOHUMLARI

GÜNDEM 24.04.2021 - 04:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1463+ kez okundu.
 

HADDİNİZİ BİLİN ERMENİ TOHUMLARI

1915 olaylarının yıl dönümünde Ermeniler sözde soykırım iddiaları nedeniyle Türk Ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.
Her yıl 24 Nisan'da, 1915 yılında yaşanan olaylar için düzenlenen anma programlarına katılan ABD başkanlarının, konuşmalarında söz konusu olayları 'soykırım' olarak nitelemesi için baskı yapmak Ermeni lobilerinin en önem verdiği faaliyetlerden.   BİDEN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR   Her 24 Nisan'da kendini tekrar eden bu olay, bu yıl bir Beyaz Saray yetkilisinin, Başkan Joe Biden'ın söz konusu olayları 'soykırım' olarak niteleyebileceğini açıklamasının ardından Ermenistan'da memnuniyetle karşılanmakla birlikte olaylara da neden oldu.   ERMENİSTAN'DA TÜRK VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI YAKILDI   Sözde soykırımı anmak için Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bir araya gelen kalabalık, Türk ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.   Azgın kalabalık, Beyaz Saray'dan gelen olumlu haberin verdiği coşkuyla bayrakları çığlıklar eşliğinde tutuşturdu. O anlara ilişkin videolar ise sosyal medya platrofmlarında servis edildi.
1915 olaylarının yıl dönümünde Ermeniler sözde soykırım iddiaları nedeniyle Türk Ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.

Her yıl 24 Nisan'da, 1915 yılında yaşanan olaylar için düzenlenen anma programlarına katılan ABD başkanlarının, konuşmalarında söz konusu olayları 'soykırım' olarak nitelemesi için baskı yapmak Ermeni lobilerinin en önem verdiği faaliyetlerden.

 

BİDEN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

 

Her 24 Nisan'da kendini tekrar eden bu olay, bu yıl bir Beyaz Saray yetkilisinin, Başkan Joe Biden'ın söz konusu olayları 'soykırım' olarak niteleyebileceğini açıklamasının ardından Ermenistan'da memnuniyetle karşılanmakla birlikte olaylara da neden oldu.

 

ERMENİSTAN'DA TÜRK VE AZERBAYCAN BAYRAKLARI YAKILDI

 

Sözde soykırımı anmak için Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bir araya gelen kalabalık, Türk ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.

 

Azgın kalabalık, Beyaz Saray'dan gelen olumlu haberin verdiği coşkuyla bayrakları çığlıklar eşliğinde tutuşturdu. O anlara ilişkin videolar ise sosyal medya platrofmlarında servis edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.