İZİN BELGESİYLE ŞEHİR TURU YAPARKEN YAKALANDI

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.05.2021 - 19:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1644+ kez okundu.
 

İZİN BELGESİYLE ŞEHİR TURU YAPARKEN YAKALANDI

Tarlasına gitmek için izin belgesi alan çiftçi, şehir turu yaparken polise yakalanıp ceza aldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Gülahmet S. ve arkadaşı Ömer P., sokağa çıkma kısıtlamasında tarlaya gidebilmek için izin belgesi çıkarttı. Osmaniye Mahallesi, Ahmet Akyollu Caddesi’nde uygulama yapan polis ekipleri çiftçinin kullandığı 16 ALM 901 plakalı otomobili durdu. POLİS, İZİN BELGESİNDE YER ALAN GÜZERGAHA BAKTI Polis, sürücü ve arkadaşının izin belgelerini kontrol etti. Kontrolde, sürücü Gülahmet S.’nin izin belgesinde, Alanyurt’taki evinden Yenişehir güzergahındaki tarlasına gitme izni bulunduğu belirlendi. 8 BİN 100 TL CEZA Polis ekipleri, izin belgesindeki güzergaha uymayan sürücü ile yanındaki, belgesi olmayan arkadaşı Ömer P.’ye, sokağa çıkma kısıtlaması ve maske kuralına ihlalden 8 bin 100 TL ceza kesti.
Tarlasına gitmek için izin belgesi alan çiftçi, şehir turu yaparken polise yakalanıp ceza aldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Gülahmet S. ve arkadaşı Ömer P., sokağa çıkma kısıtlamasında tarlaya gidebilmek için izin belgesi çıkarttı.

Osmaniye Mahallesi, Ahmet Akyollu Caddesi’nde uygulama yapan polis ekipleri çiftçinin kullandığı 16 ALM 901 plakalı otomobili durdu.

POLİS, İZİN BELGESİNDE YER ALAN GÜZERGAHA BAKTI

Polis, sürücü ve arkadaşının izin belgelerini kontrol etti. Kontrolde, sürücü Gülahmet S.’nin izin belgesinde, Alanyurt’taki evinden Yenişehir güzergahındaki tarlasına gitme izni bulunduğu belirlendi.

8 BİN 100 TL CEZA

Polis ekipleri, izin belgesindeki güzergaha uymayan sürücü ile yanındaki, belgesi olmayan arkadaşı Ömer P.’ye, sokağa çıkma kısıtlaması ve maske kuralına ihlalden 8 bin 100 TL ceza kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.