KAVGA ETTİĞİ MEKANI SATIN ALDI

DÜNYA 27.04.2021 - 15:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1382+ kez okundu.
 

KAVGA ETTİĞİ MEKANI SATIN ALDI

Conor McGregor, 2019'da Des Keogh'u yumruklarken kameralara yakalandığı mekanı satın almakla kalmadı; kavga ettiği kişinin ve arkadaşlarının bara girişini yasakladı.
Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'nin (Ultimate Fighting Championship) süper yıldızı Conor McGregor, son yıllardaki en yüz kızartıcı anlarından birine sahne olan mekanı satın aldı. McGregor, Des Keogh'u yumruklarken kameralara yakalandığı bara ortak oldu. "SEN VE ADAMLARIN YASAKLANDI" Temmuzda Dustin Poirier'e karşı bir üçleme dövüşe hazırlanan McGregor, haberi doğrulayarak, anlaşmazlık yaşadığı kişinin mekanda istenmediğini söyledi. McGregor, Twitter üzerinden kavga ettiği kişiye seslenerek "Sen ve senin adamların yasaklandı" dedi. 2-2,5 MİLYON DOLAR VERDİ 32 yaşındaki dövüşçünün Dublin'deki Marble Arch isimli mekan için 2 ile 2,5 milyon dolar (yaklaşık 16,8 ila 21 milyon TL) arasında ödeme yaptığı belirtildi.  
Conor McGregor, 2019'da Des Keogh'u yumruklarken kameralara yakalandığı mekanı satın almakla kalmadı; kavga ettiği kişinin ve arkadaşlarının bara girişini yasakladı.

Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'nin (Ultimate Fighting Championship) süper yıldızı Conor McGregor, son yıllardaki en yüz kızartıcı anlarından birine sahne olan mekanı satın aldı.

McGregor, Des Keogh'u yumruklarken kameralara yakalandığı bara ortak oldu.

"SEN VE ADAMLARIN YASAKLANDI"

Temmuzda Dustin Poirier'e karşı bir üçleme dövüşe hazırlanan McGregor, haberi doğrulayarak, anlaşmazlık yaşadığı kişinin mekanda istenmediğini söyledi.

McGregor, Twitter üzerinden kavga ettiği kişiye seslenerek "Sen ve senin adamların yasaklandı" dedi.

2-2,5 MİLYON DOLAR VERDİ

32 yaşındaki dövüşçünün Dublin'deki Marble Arch isimli mekan için 2 ile 2,5 milyon dolar (yaklaşık 16,8 ila 21 milyon TL) arasında ödeme yaptığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.