KOLTUK KAVGASI

DÜNYA 27.04.2021 - 15:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1648+ kez okundu.
 

KOLTUK KAVGASI

4 kişilik grup, kendilerine bilet tahsis edilemeyince kavga çıkardı.
20 yaşındaki Jameel Decquir ve üç arkadaşı, 25 Nisan Pazar günü Miami Uluslararası Havalimanı’nda beklerken, görevli onlara Chicago'ya bir sonraki uçuş için yalnızca üç yedek koltuk olduğunu söyledi. Bunu duyan grup, ısrarla 4 bilet istedi. Görevli, daha sonra arka sırada bulunan 3 kişilik gruba döndü ve gitmek isteyip istemediklerini sordu. “DURUN ONU ÖLDÜRECEKSİNİZ” Bunu duyan ilk grup, teklifi kabul eden ikinci grup ile kavgaya tutuştu. Havalimanındaki diğer yolcular da tekmeli yumruklu kavgayı, cep telefonlarına kaydetti. Bir kişinin yere düştüğü, diğerlerinin de onu tekmelediği anlar görüntülere yansırken, diğer yolcuların “Beyler, kesin şunu. Çocuklar, durun onu öldüreceksiniz. Güvenlik” diye bağırdıkları duyuldu. GÖRGÜ TANIKLARI SUÇLULARI İŞARET ETTİ Şiddetli kavga devam ederken, alana polis ekipleri geldi. Görgü tanıkları polise, kavgayı Jameel Decquir ve arkadaşları tarafından başlatıldığını, karşı grubun sadece kendini savunduğunu söyledi. Kavga sırasında darbedilen yolculardan birinin yaralandığı, ancak sağlık ekiplerinin müdahalesini istemediği aktarıldı. Bir kişinin ağzının içi kesildi, ancak tıbbi tedaviyi reddetti. TUTUKLANDI Öte yandan Miami polisi, kavgaya sebebiyet veren Jameel Decquir'ın kabahat usulsüzlüğü nedeniyle tutukladığını duyurdu.
4 kişilik grup, kendilerine bilet tahsis edilemeyince kavga çıkardı.

20 yaşındaki Jameel Decquir ve üç arkadaşı, 25 Nisan Pazar günü Miami Uluslararası Havalimanı’nda beklerken, görevli onlara Chicago'ya bir sonraki uçuş için yalnızca üç yedek koltuk olduğunu söyledi.

Bunu duyan grup, ısrarla 4 bilet istedi.

Görevli, daha sonra arka sırada bulunan 3 kişilik gruba döndü ve gitmek isteyip istemediklerini sordu.

“DURUN ONU ÖLDÜRECEKSİNİZ”

Bunu duyan ilk grup, teklifi kabul eden ikinci grup ile kavgaya tutuştu.

Havalimanındaki diğer yolcular da tekmeli yumruklu kavgayı, cep telefonlarına kaydetti.

Bir kişinin yere düştüğü, diğerlerinin de onu tekmelediği anlar görüntülere yansırken, diğer yolcuların “Beyler, kesin şunu. Çocuklar, durun onu öldüreceksiniz. Güvenlik” diye bağırdıkları duyuldu.

GÖRGÜ TANIKLARI SUÇLULARI İŞARET ETTİ

Şiddetli kavga devam ederken, alana polis ekipleri geldi.

Görgü tanıkları polise, kavgayı Jameel Decquir ve arkadaşları tarafından başlatıldığını, karşı grubun sadece kendini savunduğunu söyledi.

Kavga sırasında darbedilen yolculardan birinin yaralandığı, ancak sağlık ekiplerinin müdahalesini istemediği aktarıldı.

Bir kişinin ağzının içi kesildi, ancak tıbbi tedaviyi reddetti.

TUTUKLANDI

Öte yandan Miami polisi, kavgaya sebebiyet veren Jameel Decquir'ın kabahat usulsüzlüğü nedeniyle tutukladığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.