KORONA ORAYA DA SIÇRADI

DÜNYA 21.04.2021 - 18:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2380+ kez okundu.
 

KORONA ORAYA DA SIÇRADI

Salgın başlangıcından bu yana ilk kez koronavirüs vakası görüldü.
Nepal ile Çin'in Tibek Özerk Bölgesi arasında bulunan Everest Dağı'nda, salgından bu yana ilk kez koronavirüs vakasına rastlandı. Koronaya yakalandığı tespit edilen dağcı, tedbir amacıyla hastaneye götürüldü. DAĞCILARIN ARASINDAN ÇIKTI Koronavirüs vakasının profesyonel dağcı gruptan bir sporcuda görüldüğü ifade edildi. Dağcılar tedbir nedeniyle karantinaya alınırken, koronavirüse yakalan SALGINDAN BU YANA İLK VAKA Bölgede rastlanan ilk koronavirüs vakası olduğunu belirten yetkililer, daha önce başka vakaya rastlanmadığını kaydetti. an sporcunun helikopterle Katmandu'daki bir hastaneye götürüldüğü belirtildi.
Salgın başlangıcından bu yana ilk kez koronavirüs vakası görüldü.

Nepal ile Çin'in Tibek Özerk Bölgesi arasında bulunan Everest Dağı'nda, salgından bu yana ilk kez koronavirüs vakasına rastlandı.

Koronaya yakalandığı tespit edilen dağcı, tedbir amacıyla hastaneye götürüldü.

DAĞCILARIN ARASINDAN ÇIKTI

Koronavirüs vakasının profesyonel dağcı gruptan bir sporcuda görüldüğü ifade edildi. Dağcılar tedbir nedeniyle karantinaya alınırken, koronavirüse yakalan

SALGINDAN BU YANA İLK VAKA

Bölgede rastlanan ilk koronavirüs vakası olduğunu belirten yetkililer, daha önce başka vakaya rastlanmadığını kaydetti.

an sporcunun helikopterle Katmandu'daki bir hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.