MASKEYE ESRAR SAKLADI

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.05.2021 - 14:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2585+ kez okundu.
 

MASKEYE ESRAR SAKLADI

Çorum'da sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan H.K.'nın taktığı maske içerisine esrar sakladı.
Kentte, polis ekipleri kapanma tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerini sürdürdü. MASKESİNDE ŞİŞKİNLİK ELE VERDİ Denetimler sırasında ekipler, kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan H.K.'nın davranışlarından şüphelendi. Ekipler, üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmayan şüphelinin, yüzüne taktığı maskede şişkinlik olduğunu fark etti. MASKENİN İÇİNDEN ESRAR ÇIKTI İnceleme sonucu şüphelinin maskesi içerisinde bir miktar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen H.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, sokağa çıkma kısıtlaması uymadığı için ise para cezası kesildi.
Çorum'da sokağa çıkma kısıtlamasında polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan H.K.'nın taktığı maske içerisine esrar sakladı.

Kentte, polis ekipleri kapanma tedbirleri kapsamında denetim ve kontrollerini sürdürdü.

MASKESİNDE ŞİŞKİNLİK ELE VERDİ

Denetimler sırasında ekipler, kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan H.K.'nın davranışlarından şüphelendi. Ekipler, üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmayan şüphelinin, yüzüne taktığı maskede şişkinlik olduğunu fark etti.

MASKENİN İÇİNDEN ESRAR ÇIKTI

İnceleme sonucu şüphelinin maskesi içerisinde bir miktar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen H.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, sokağa çıkma kısıtlaması uymadığı için ise para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.