Meral Akşener Antalya’ya geliyor

ANTALYA 26.04.2022 - 18:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2017+ kez okundu.
 

Meral Akşener Antalya’ya geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan Çarşamba akşamı Antalya’ya gelecek, 28 Nisan Perşembe Günü de esnafla, öğrencilerle ve iş insanlarıyla buluşacak.
Tüm ülkeyi karış karış gezerek vatandaşın derdini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Antalya’ya geliyor. 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.10’da Antalya Havalimanına inmesi beklenen Meral Akşener’in 28 Nisan Perşembe gün ki programı bir hayli yoğun olacak. Saat 11:30’da Muratpaşa İlçesi Şarampol Caddesi Kapalı Yol’da tek tek esnafı ziyaret edecek olan Akşener, saat 13:15’te Kepez Kültür Mahallesi Kafeler Caddesi’nde yine esnafla ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek.      İŞ İNSANLARIYLA BULUŞACAK     İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve öğrenci ziyaretlerinin ardından akşam da iş insanlarıyla iftarda buluşacak. ANSİAD’ın organize ettiği program saat 17.00’de (Akra Barut Hotel) başlayacak. Toplantıya, ANSİAD yönetiminin yanı sıra çok sayıda çok sayıda SİAD Başkanının da katılması bekleniyor. Akşener, iş insanlarıyla yaptığı toplantı ve iftarın ardından akşam saat 22.05 itibariyle Antalya’dan ayrılacak.         BAŞARAN’DAN DAVET     İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’i Antalya’da görmekten son derece mutlu olacaklarını belirterek, tüm vatandaşları Şarampol Caddesi Kapalı Yol’da ki esnaf ziyaretlerine davet etti. Başaran, Meral Akşener’in burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapmasını beklediklerini de ifade etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan Çarşamba akşamı Antalya’ya gelecek, 28 Nisan Perşembe Günü de esnafla, öğrencilerle ve iş insanlarıyla buluşacak.
Tüm ülkeyi karış karış gezerek vatandaşın derdini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu kez Antalya’ya geliyor. 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.10’da Antalya Havalimanına inmesi beklenen Meral Akşener’in 28 Nisan Perşembe gün ki programı bir hayli yoğun olacak. Saat 11:30’da Muratpaşa İlçesi Şarampol Caddesi Kapalı Yol’da tek tek esnafı ziyaret edecek olan Akşener, saat 13:15’te Kepez Kültür Mahallesi Kafeler Caddesi’nde yine esnafla ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek. 
 
 
İŞ İNSANLARIYLA BULUŞACAK
 
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve öğrenci ziyaretlerinin ardından akşam da iş insanlarıyla iftarda buluşacak. ANSİAD’ın organize ettiği program saat 17.00’de (Akra Barut Hotel) başlayacak. Toplantıya, ANSİAD yönetiminin yanı sıra çok sayıda çok sayıda SİAD Başkanının da katılması bekleniyor. Akşener, iş insanlarıyla yaptığı toplantı ve iftarın ardından akşam saat 22.05 itibariyle Antalya’dan ayrılacak.
 
 
 
 
BAŞARAN’DAN DAVET
 
 
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’i Antalya’da görmekten son derece mutlu olacaklarını belirterek, tüm vatandaşları Şarampol Caddesi Kapalı Yol’da ki esnaf ziyaretlerine davet etti. Başaran, Meral Akşener’in burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapmasını beklediklerini de ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.