ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

ANTALYA 24.04.2021 - 15:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1761+ kez okundu.
 

ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Manavgat Belediyesi, Covid-19’la mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfekte çalışmaları, kent halkının hizmet aldığı tüm kamu ve kuruluşlarında rutin olarak gerçekleştiriliyor. Manavgat’ta da görülen mutasyonlu virüs için hijyen çalışmalarını hızla gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, ayrıca halkın yoğun olarak kullandığı park, bahçe, yollar, meydanlar gibi kamusal alanları da dezenfekte ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Ekiplerimiz, halkımızın hizmet aldığı kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentimizde mutasyonlu virüsün görülmesinin ardından önlem ve tedbirlerimizi arttırarak çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık. Halkımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymasını önemle rica ediyoruz. Halkın evi Manavgat Belediyesi, yer ve zaman mefhumu gözetmeden pandemi çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir” dedi
Manavgat Belediyesi, Covid-19’la mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan dezenfekte çalışmaları, kent halkının hizmet aldığı tüm kamu ve kuruluşlarında rutin olarak gerçekleştiriliyor. Manavgat’ta da görülen mutasyonlu virüs için hijyen çalışmalarını hızla gerçekleştiren Manavgat Belediyesi, ayrıca halkın yoğun olarak kullandığı park, bahçe, yollar, meydanlar gibi kamusal alanları da dezenfekte ediyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Ekiplerimiz, halkımızın hizmet aldığı kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentimizde mutasyonlu virüsün görülmesinin ardından önlem ve tedbirlerimizi arttırarak çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık. Halkımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymasını önemle rica ediyoruz. Halkın evi Manavgat Belediyesi, yer ve zaman mefhumu gözetmeden pandemi çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.