RAMAZAN YARDIMI

ANTALYA 20.04.2021 - 18:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1779+ kez okundu.
 

RAMAZAN YARDIMI

Kaş ilçesinde Kaş Belediyesi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi yardımı yapıldı.
Kaş Belediyesi Kültür Müdürü Ali Evren, yaptığı açıklamada, başlattıkları yardım kapsamında ilçedeki 54 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere ve vatandaşlara gıda yardımında bulunduklarını ifade etti. Gıda kolisi dağıtımlarının ekipler tarafından ilgililere ulaştırıldığını aktaran Evren, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. Evren, mübarek ramazan ayının tüm hemşehrilere hayırlı, bereketli olmasını ve sağlık içerisinde geçirmelerini temenni ettiğini kaydetti.
Kaş ilçesinde Kaş Belediyesi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi yardımı yapıldı.

Kaş Belediyesi Kültür Müdürü Ali Evren, yaptığı açıklamada, başlattıkları yardım kapsamında ilçedeki 54 mahallede ihtiyaç sahibi ailelere ve vatandaşlara gıda yardımında bulunduklarını ifade etti.

Gıda kolisi dağıtımlarının ekipler tarafından ilgililere ulaştırıldığını aktaran Evren, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti.

Evren, mübarek ramazan ayının tüm hemşehrilere hayırlı, bereketli olmasını ve sağlık içerisinde geçirmelerini temenni ettiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.