SEMİH TAYFUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

11.05.2021 - 17:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1427+ kez okundu.
 

SEMİH TAYFUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanı Semih Tayfur, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, sevgi, saygı, barış ve hoşgörü mesajı verdi.
Türk ulusunun yüzyıllar boyu yaşatılan gelenekleriyle, aile ve toplum yapısına bağlı kalınması gerektiğini ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Türk İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın ülkeye barış ve esenlik getirmesi, vatandaşlarımızın bu kutsal günlerin sevincini içtenlikle yaşayabilmesi dileğinde bulunan Başkan Tayfur, “Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen bayramlar, insanların huzur bulduğu, sevinç duyduğu, umutlarının canlandığı, sıkıntı ve kaygılarından uzaklaştığı özel günlerdir. Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, ‘iyi’liklere ve güzelliklere yönelinmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi anımsanarak, gereksinim içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır' diye konuştu.   Başkan Tayfur, şöyle devam etti:''Birliğimizin, bütünlüğümüzün ve egemenliğimizin korunmasının, belirlediğimiz çağdaş hedeflere ulaşmak yönünden yaşamsal önem taşıdığını vurgulamakta yarar görüyorum. Bu süreçte, ülke gerçekleri, ulusal çıkarlar ve kamu yararı ile bağdaşmayan yanlış düşünceler, beklentiler ya da önyargıların yaratabileceği olumsuzlukların gözönünde bulundurulması gerekir. Bizler, içeriden ve dışarıdan yönlendirmelerle yaratılmaya çalışılan yapay tartışma konularını bir yana bırakıp, ülkenin, çağdaş dünyada saygın yerini alması hedefinde bütünleşmeyi başarmak zorundayız. Olanaklarımızı ve enerjimizi birlik ve bütünlük içinde ileri gitmeye odaklamalıyız. Bunu engelleyecek gereksiz tartışmaların ülkemize ve toplumumuza zarar vereceği unutulmamalıdır. Türk ulusu, birliğini bozmayı amaçlayan girişimlere, geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de izin vermeyecektir. Ülkemizi geleceğe güçlü biçimde taşıyabilmek için akılcı, tutarlı ve öngörülü politikalar oluşturulmalı ve uygulanmalıdır'' dedi. 
İyi Parti Muratpaşa ilçe Başkanı Semih Tayfur, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, sevgi, saygı, barış ve hoşgörü mesajı verdi.

Türk ulusunun yüzyıllar boyu yaşatılan gelenekleriyle, aile ve toplum yapısına bağlı kalınması gerektiğini ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Türk İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın ülkeye barış ve esenlik getirmesi, vatandaşlarımızın bu kutsal günlerin sevincini içtenlikle yaşayabilmesi dileğinde bulunan Başkan Tayfur, “Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen bayramlar, insanların huzur bulduğu, sevinç duyduğu, umutlarının canlandığı, sıkıntı ve kaygılarından uzaklaştığı özel günlerdir. Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, ‘iyi’liklere ve güzelliklere yönelinmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi anımsanarak, gereksinim içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır' diye konuştu.

 

Başkan Tayfur, şöyle devam etti:''Birliğimizin, bütünlüğümüzün ve egemenliğimizin korunmasının, belirlediğimiz çağdaş hedeflere ulaşmak yönünden yaşamsal önem taşıdığını vurgulamakta yarar görüyorum. Bu süreçte, ülke gerçekleri, ulusal çıkarlar ve kamu yararı ile bağdaşmayan yanlış düşünceler, beklentiler ya da önyargıların yaratabileceği olumsuzlukların gözönünde bulundurulması gerekir. Bizler, içeriden ve dışarıdan yönlendirmelerle yaratılmaya çalışılan yapay tartışma konularını bir yana bırakıp, ülkenin, çağdaş dünyada saygın yerini alması hedefinde bütünleşmeyi başarmak zorundayız. Olanaklarımızı ve enerjimizi birlik ve bütünlük içinde ileri gitmeye odaklamalıyız. Bunu engelleyecek gereksiz tartışmaların ülkemize ve toplumumuza zarar vereceği unutulmamalıdır. Türk ulusu, birliğini bozmayı amaçlayan girişimlere, geçmişte olduğu gibi, bugün ve gelecekte de izin vermeyecektir. Ülkemizi geleceğe güçlü biçimde taşıyabilmek için akılcı, tutarlı ve öngörülü politikalar oluşturulmalı ve uygulanmalıdır'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.