SOKAK ORTASINDA KADINA ŞİDDET

GÜNDEM 20.04.2021 - 20:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1515+ kez okundu.
 

SOKAK ORTASINDA KADINA ŞİDDET

Kocası tarafından dövülen kadını gören çevredekiler, olaya müdahale etmek yerine izlemeyi tercih etti.
İstanbul'un Sultangazi ilçesine bağlı Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşayan kimliği belirsiz bir şahıs, sokak ortasında eşini darbetti. FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER Cani koca yere yatırdığı kadını acımasızca döverken, çevrede bulunan vatandaşlar ise şiddet karşısında sadece izleyici oldu. "BİR KİŞİ DE BAKMIYOR" Yaşanan o anlar bölgede oturan başka bir kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Şiddet olayına tanıklık eden kadının, "Bir kişi de bakmıyor kadına, hepsi izliyor. Neler yapıyor kadına. Bildiğin vuruyor. Kadını zorla götürüyor." sözleri ise dikkat çekti. Öte yandan, mağdur kadının olay sonrası polise şikayette bunulmadığı öğrenildi.
Kocası tarafından dövülen kadını gören çevredekiler, olaya müdahale etmek yerine izlemeyi tercih etti.

İstanbul'un Sultangazi ilçesine bağlı Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşayan kimliği belirsiz bir şahıs, sokak ortasında eşini darbetti.

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER

Cani koca yere yatırdığı kadını acımasızca döverken, çevrede bulunan vatandaşlar ise şiddet karşısında sadece izleyici oldu.

"BİR KİŞİ DE BAKMIYOR"

Yaşanan o anlar bölgede oturan başka bir kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Şiddet olayına tanıklık eden kadının, "Bir kişi de bakmıyor kadına, hepsi izliyor. Neler yapıyor kadına. Bildiğin vuruyor. Kadını zorla götürüyor." sözleri ise dikkat çekti.

Öte yandan, mağdur kadının olay sonrası polise şikayette bunulmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.