SOKAK ORTASINDA SİLAHLI KAVGA

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.05.2021 - 16:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1594+ kez okundu.
 

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI KAVGA

Araç kiralama işi yapılan dükkanda iki grup arasında silahlı kavga çıkarken, 2 kişinin gözaltına alındığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Tepeüstü Sokak'ta bulunan araç kiralama dükkanında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kadir K. ve yanındaki 3 kişi buradaki dükkana geldi. TARTIŞMADA SİLAHLAR ÇEKİLDİ Dükkanda bulunan Mahmut D. ve Ahmet D. ile 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Şüpheliler,  Mahmut D. ve Ahmet D.'yi silahla tehdit edip darbetti.  Arbede sırasında şüphelilerden biri yanında getirdiği silahı düşürdü. KURU SIKI TABANCAYLA KARŞILIK VERDİ Şüpheliler, dükkandan kaçmaya çalışırken, Ahmet D., sokakta kurusıkı tabancayla şüphelilere ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 2 KİŞİ GÖZALTINDA Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mahmut D., ve Ahmet D.'yi gözaltına aldı. Dükkanda düşürülen ruhsatsız silaha ve kurusıkı tabancaya el konuldu. Olay yerinden kaçan Kadir K. ve diğer 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. O ANLAR CEP TELEFONUNA KAYDEDİLDİ Öte yandan silahlı kavga bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin kaçanların arkasından silahla ateç açması yer alıyor.
Araç kiralama işi yapılan dükkanda iki grup arasında silahlı kavga çıkarken, 2 kişinin gözaltına alındığı olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Tepeüstü Sokak'ta bulunan araç kiralama dükkanında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kadir K. ve yanındaki 3 kişi buradaki dükkana geldi.

TARTIŞMADA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Dükkanda bulunan Mahmut D. ve Ahmet D. ile 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Şüpheliler,  Mahmut D. ve Ahmet D.'yi silahla tehdit edip darbetti.  Arbede sırasında şüphelilerden biri yanında getirdiği silahı düşürdü.

KURU SIKI TABANCAYLA KARŞILIK VERDİ

Şüpheliler, dükkandan kaçmaya çalışırken, Ahmet D., sokakta kurusıkı tabancayla şüphelilere ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mahmut D., ve Ahmet D.'yi gözaltına aldı. Dükkanda düşürülen ruhsatsız silaha ve kurusıkı tabancaya el konuldu. Olay yerinden kaçan Kadir K. ve diğer 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

O ANLAR CEP TELEFONUNA KAYDEDİLDİ

Öte yandan silahlı kavga bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin kaçanların arkasından silahla ateç açması yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.