TREN YOLU ÇÖKTÜ 23 ÖLÜ 65 YARALI

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 04.05.2021 - 20:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2483+ kez okundu.
 

TREN YOLU ÇÖKTÜ 23 ÖLÜ 65 YARALI

Demir yolunun bir kısmı çökünce, tren raydan çıktı. İlk belirlemelere göre feci kazada en az 23 kişi öldü, 65 kişi yaralandı.
Meksika’nın başkenti Meksiko’da üst geçit faciası yaşandı. Olivos Metro İstasyonu'nda demir yolunun bir kısmı henüz bilinmeyen bir sebeple çökmesiyle birlikte tren raydan çıktı. Meksika İtfaiye Departmanı yerel medyaya verdiği açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre, 23 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi yaralandığını bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. “YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞILIYOR” Olay yerinde incelemelerde bulunan Mexico City Belediye Başkanı Claudia Sheinbaum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "İtfaiyeciler, kamu güvenliği personeli yoğun şekilde çalışıyor. Kısa süre sonra daha fazla bilgi vereceğiz." ifadelerini kullandı. KAZA ANI KAMERADA Öte yandan, kaza anı Olivos Metro İstasyonu'na yakın bir işletmeye ait güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.
Demir yolunun bir kısmı çökünce, tren raydan çıktı. İlk belirlemelere göre feci kazada en az 23 kişi öldü, 65 kişi yaralandı.

Meksika’nın başkenti Meksiko’da üst geçit faciası yaşandı.

Olivos Metro İstasyonu'nda demir yolunun bir kısmı henüz bilinmeyen bir sebeple çökmesiyle birlikte tren raydan çıktı.

Meksika İtfaiye Departmanı yerel medyaya verdiği açıklamada, kazada ilk belirlemelere göre, 23 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi yaralandığını bildirdi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

“YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞILIYOR”

Olay yerinde incelemelerde bulunan Mexico City Belediye Başkanı Claudia Sheinbaum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "İtfaiyeciler, kamu güvenliği personeli yoğun şekilde çalışıyor. Kısa süre sonra daha fazla bilgi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, kaza anı Olivos Metro İstasyonu'na yakın bir işletmeye ait güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.