TURAL;RAMAZAN BEREKET AYIDIR

ISPARTA 12.04.2021 - 09:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1666+ kez okundu.
 

TURAL;RAMAZAN BEREKET AYIDIR

On bir ayın sultanı Ramazan ayına biz kez daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, vatandaşları Ramazan ayında salgının hızını kesmek için maske mesafe temizlik kurallarına uymanın yanında, yakınları ağırlama ve ev ziyaretlerine ara vermeleri konusunda uyardı.
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, on bir ayın sultanı Ramazanı Şerif’e kavuşmamız nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Tural mesajında  “Allah’a kulluk etmenin şuurunu derinden hissettiğimiz milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına biz kez daha ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.   Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Ramazan Ayı bereket ayıdır. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.   Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum” dedi.    COVİD 19 vakalarının oldukça arttığı bir dönemde Ramazan ayını karşıladığımızı anımsatan Başkan Tural, “Bu salgının üstesinden sadece devletimizin aldığı tedbirlerle değil, kendi alacağımız tedbirlerle de hep birlikte  geleceğimizi unutmayalım.  O nedenle mübarek Ramazan ayını fırsat bilip, başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere kurallara lütfen titizlikle uyalım.    Özellikle iftarlarda  eş, dost, akraba ağırlama ve ev ziyaretlerine bu dönemde ara verelim. Unutmayalım ki tehlike hala geçmiş değil. Alacağımız tedbirlerle de, salgının yayılma hızının önüne geçerek,  inşallah Ramazan Bayramını sevdiklerimizle birlikte geçirelim.   Bu vesileyle başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim” diye konuştu.
On bir ayın sultanı Ramazan ayına biz kez daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, vatandaşları Ramazan ayında salgının hızını kesmek için maske mesafe temizlik kurallarına uymanın yanında, yakınları ağırlama ve ev ziyaretlerine ara vermeleri konusunda uyardı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, on bir ayın sultanı Ramazanı Şerif’e kavuşmamız nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Tural mesajında  “Allah’a kulluk etmenin şuurunu derinden hissettiğimiz milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına biz kez daha ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

 

Ramazan Ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Ramazan Ayı bereket ayıdır. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.

 

Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum” dedi. 
 

COVİD 19 vakalarının oldukça arttığı bir dönemde Ramazan ayını karşıladığımızı anımsatan Başkan Tural, “Bu salgının üstesinden sadece devletimizin aldığı tedbirlerle değil, kendi alacağımız tedbirlerle de hep birlikte  geleceğimizi unutmayalım.  O nedenle mübarek Ramazan ayını fırsat bilip, başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere kurallara lütfen titizlikle uyalım. 

 

Özellikle iftarlarda  eş, dost, akraba ağırlama ve ev ziyaretlerine bu dönemde ara verelim. Unutmayalım ki tehlike hala geçmiş değil. Alacağımız tedbirlerle de, salgının yayılma hızının önüne geçerek,  inşallah Ramazan Bayramını sevdiklerimizle birlikte geçirelim.

 

Bu vesileyle başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.