VATANDAŞIM GİBİ EVİNDE OTURACAKSIN

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 15:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1527+ kez okundu.
 

VATANDAŞIM GİBİ EVİNDE OTURACAKSIN

İkamet kartı almış bir İranlı, kısıtlamada sokağa çıkma cezası kesilince itiraz etti.
İstanbul’un en popüler yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde denetimler hızla devam ediyor. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Zabıta Müdürlüğü ekipleri, caddeye girmek isteyenlerin pasaport ve çalışma belgelerini tek tek kontrol etti. Muafiyet belgesi ya da pasaportu olmayanlara ise idari işlem uygulandı. İKAMET ETTİĞİ BELİRLENDİ Polis, caddeye girmek isteyen bir kişinin İranlı olduğunu ancak bir süredir ikamet kartı ile burada ikamet ettiğini görünce kendisine ceza yazılacağını söyledi. "VATANDAŞLARIMIZ EVLERİNDE NASIL OTURUYORSA SEN DE OTURACAKSIN" İranlı turist cezaya itiraz edince polis, “İkamet kartı var sende. Benim vatandaşım evde oturuyor, ikamet kartı aldıysan sen de oturacaksın. Bu ülkede ikamet ediyorsun. Sokağa çıkma kısıtlamasında bizim vatandaşlarımız evlerinde nasıl oturuyorsa sen de oturacaksın.” şeklinde karşılık verdi. "BİLMİYORDUM" İkamet kartı olduğu için ceza yazılan İranlı ise, “İranlıyım, kitap almaya gidiyordum. Benim izin belgem yok. İzin belgesi gerektiğini de bilmiyordum. Ne kadar ceza yazıldığını da bilmiyorum.” dedi.
İkamet kartı almış bir İranlı, kısıtlamada sokağa çıkma cezası kesilince itiraz etti.

İstanbul’un en popüler yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde denetimler hızla devam ediyor.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Zabıta Müdürlüğü ekipleri, caddeye girmek isteyenlerin pasaport ve çalışma belgelerini tek tek kontrol etti.

Muafiyet belgesi ya da pasaportu olmayanlara ise idari işlem uygulandı.

İKAMET ETTİĞİ BELİRLENDİ

Polis, caddeye girmek isteyen bir kişinin İranlı olduğunu ancak bir süredir ikamet kartı ile burada ikamet ettiğini görünce kendisine ceza yazılacağını söyledi.

"VATANDAŞLARIMIZ EVLERİNDE NASIL OTURUYORSA SEN DE OTURACAKSIN"

İranlı turist cezaya itiraz edince polis, “İkamet kartı var sende. Benim vatandaşım evde oturuyor, ikamet kartı aldıysan sen de oturacaksın. Bu ülkede ikamet ediyorsun. Sokağa çıkma kısıtlamasında bizim vatandaşlarımız evlerinde nasıl oturuyorsa sen de oturacaksın.” şeklinde karşılık verdi.

"BİLMİYORDUM"

İkamet kartı olduğu için ceza yazılan İranlı ise, “İranlıyım, kitap almaya gidiyordum. Benim izin belgem yok. İzin belgesi gerektiğini de bilmiyordum. Ne kadar ceza yazıldığını da bilmiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.