YILANI EZMEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2021 - 17:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2593+ kez okundu.
 

YILANI EZMEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI

Yerde yatan yılanı ezmek istemeyen bir kişi, uzun uğraşlar verdi.
Gümüşhane'de merkeze bağlı Akgedik Köyü Gümüşlük Mahallesi'nde, araçlarıyla seyir halinde olan Serdar Gün Şişman ve Saffet Kurtarmış, yolda yatan bir yılan gördü. "ÇIK ORADAN" Yolun ortasında yatan yılanı görünce ezmemek için aracını durduran Şişman, hareketsiz gördüğü yılana aracının camını açarak “Pıst, çık oradan” diye seslendi. "YILANLA KONUŞUYORUZ AMA.." Yılandan tepki gelmeyince “Yılanla konuşuyoruz yine anlamıyor” diyen Şişman, yılanın yaşayıp yaşamadığını anlamak için aracından inerek, eline aldığı çubukla aracın sol ön tekerleğinin yanındaki yılanın, canlı olup olmadığını kontrol etti. Bu kez tepki veren yılanın canlı olduğunu anlayan Şişman’ın,“Sanki kime diyorum ben, eceline susamış” diyerek çalıyı değdirmesiyle, yılan birden irkilerek, hızla yoldan uzaklaştı. "ANNENİZİN YANINA GİDİN" O anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alarak, sosyal medya hesaplarından paylaşan Şişman’ın bu paylaşımı büyük beğeni gördü. Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda, yine merkeze bağlı Dörtkonak köyünde, yavru ayılarla karşılaşan vatandaşların yavru ayılara, “Annenizin yanına gidin” diye seslenmeleri de kayıt altına alınmış ve bu sohbet yoğun ilgi görmüştü.
Yerde yatan yılanı ezmek istemeyen bir kişi, uzun uğraşlar verdi.

Gümüşhane'de merkeze bağlı Akgedik Köyü Gümüşlük Mahallesi'nde, araçlarıyla seyir halinde olan Serdar Gün Şişman ve Saffet Kurtarmış, yolda yatan bir yılan gördü.

"ÇIK ORADAN"

Yolun ortasında yatan yılanı görünce ezmemek için aracını durduran Şişman, hareketsiz gördüğü yılana aracının camını açarak “Pıst, çık oradan” diye seslendi.

"YILANLA KONUŞUYORUZ AMA.."

Yılandan tepki gelmeyince “Yılanla konuşuyoruz yine anlamıyor” diyen Şişman, yılanın yaşayıp yaşamadığını anlamak için aracından inerek, eline aldığı çubukla aracın sol ön tekerleğinin yanındaki yılanın, canlı olup olmadığını kontrol etti.

Bu kez tepki veren yılanın canlı olduğunu anlayan Şişman’ın,“Sanki kime diyorum ben, eceline susamış” diyerek çalıyı değdirmesiyle, yılan birden irkilerek, hızla yoldan uzaklaştı.

"ANNENİZİN YANINA GİDİN"

O anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alarak, sosyal medya hesaplarından paylaşan Şişman’ın bu paylaşımı büyük beğeni gördü.

Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda, yine merkeze bağlı Dörtkonak köyünde, yavru ayılarla karşılaşan vatandaşların yavru ayılara, “Annenizin yanına gidin” diye seslenmeleri de kayıt altına alınmış ve bu sohbet yoğun ilgi görmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.