YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

ANTALYA 17.04.2021 - 13:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1791+ kez okundu.
 

YARDIM KAMPANYASI BAŞLADI

Gazipaşa Belediyesi Ramazan Ayının başlamasıyla ayni yardım kampanyası başlattı.
Gazipaşa Belediyesi  geçtiğimiz yıl Koronavirüs salgının ortaya çıkmasıyla  ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip, ayni yardım kampanyası başlatmış,  Gazipaşa halkı da kampanyaya destek olarak birçok aileye umut olmuştu. Koronavirüs vakalarının çoğalmasıyla vatandaşın alım gücünün düştüğünü ve ihtiyaç sahibi kişilerin arttığını gözlemleyen Gazipaşa Belediyesi, bu süreçte vatandaşlarına destek oldu. Daha çok kişiye ulaşabilmek ve imkânı olanın imkânı olmayana yardım götürebilmesi  için vatandaşlar arası köprü olan Gazipaşa Belediyesi, bu yıl da ayni yardım kampanyası başlattı. “Ramazan ayı bir olma, birlik olma ve maneviyatı en güzel  ifade etme ayıdır.” Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, ayni yardım kampanyasına destek olmak için vatandaşa çağrıda bulundu. Video paylaşımı yapan Yılmaz  “ Sevgili Hemşehrilerim, Yardımlaşmanın, hissetmenin, ibadetin ve dayanışmanın en güzel yaşandığı ramazan ayımız başladı. Ramazan ayı bir olma, birlik olma ve maneviyatı en güzel  ifade etme ayıdır. Aynı zamanda sabretmeyi öğrendiğimiz, bir bilgelik ayıdır. Yaşadığımız bu zorlu salgın  süreci , bizlere imkânı olanın imkânı olmayana yardım etmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı”  diyerek Ramazan Ayının bize kazandırdığı manevi duygulardan ve salgın hastalığın dayanışma kavramını daha fazla ön plana çıkardığından bahsetti.  “Hep birlikte imkânı olmayanın umudu olalım.” Başkan Mehmet Ali YILMAZ   “Biz bu süreçte Gazipaşa Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmadık. Hem kendi imkânlarımızla hem de sizlerin aynî yardımlarınızla vatandaşlarımızın yanında  olduk. Her sene olduğu gibi bu sene de gelin hep birlikte  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olalım. Salgın hastalık nedeniyle çalışamayan, ihtiyaçlarını karşılayamayan hemşehrilerimizi yardımlarımızla mutlu edelim. Bu güzel ayda, sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı paylaştığımız gibi imkânlarımızı da paylaşalım, imkânı olmayanın umudu olalım.“  diyerek vatandaşı ayni yardım kampanyasına destek olmak için davet etti. “Gazipaşa Belediyesi Olarak Köprü Olmaya ve Bağ Kurmaya Devam Edeceğiz.” Vatandaş tarafından oldukça beğenilen video paylaşımı, Başkan Yılmaz’ın “ Değerli Gazipaşalılar, ayni yardımlarınızı Halk Masamız aracılığıyla (0 242 572 10 13 - 120) bizlere ulaştırmanızı bekliyoruz. Biz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla sizin aranızda köprü olmaya ve bağ kurmaya devam edeceğiz. İlk günden beri söylediğimiz gibi birlikte başaracağız. Şimdiden duyarlı davranışınız için sizlere  teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının hepimiz için sağlıklı, güzel ve  bereketli geçmesini temenni ediyorum.” sözleriyle tamamlandı. Başkan Yılmaz’ın paylaşımından sonra Halk Masaya ayni yardım kampanyasına destek olmak için taleplerin geldiği bilgisi kaydedildi.
Gazipaşa Belediyesi Ramazan Ayının başlamasıyla ayni yardım kampanyası başlattı.

Gazipaşa Belediyesi  geçtiğimiz yıl Koronavirüs salgının ortaya çıkmasıyla  ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip, ayni yardım kampanyası başlatmış,  Gazipaşa halkı da kampanyaya destek olarak birçok aileye umut olmuştu. Koronavirüs vakalarının çoğalmasıyla vatandaşın alım gücünün düştüğünü ve ihtiyaç sahibi kişilerin arttığını gözlemleyen Gazipaşa Belediyesi, bu süreçte vatandaşlarına destek oldu. Daha çok kişiye ulaşabilmek ve imkânı olanın imkânı olmayana yardım götürebilmesi  için vatandaşlar arası köprü olan Gazipaşa Belediyesi, bu yıl da ayni yardım kampanyası başlattı.

“Ramazan ayı bir olma, birlik olma ve maneviyatı en güzel  ifade etme ayıdır.”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, ayni yardım kampanyasına destek olmak için vatandaşa çağrıda bulundu. Video paylaşımı yapan Yılmaz  “ Sevgili Hemşehrilerim, Yardımlaşmanın, hissetmenin, ibadetin ve dayanışmanın en güzel yaşandığı ramazan ayımız başladı. Ramazan ayı bir olma, birlik olma ve maneviyatı en güzel  ifade etme ayıdır. Aynı zamanda sabretmeyi öğrendiğimiz, bir bilgelik ayıdır. Yaşadığımız bu zorlu salgın  süreci , bizlere imkânı olanın imkânı olmayana yardım etmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı”  diyerek Ramazan Ayının bize kazandırdığı manevi duygulardan ve salgın hastalığın dayanışma kavramını daha fazla ön plana çıkardığından bahsetti. 

“Hep birlikte imkânı olmayanın umudu olalım.”

Başkan Mehmet Ali YILMAZ   “Biz bu süreçte Gazipaşa Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmadık. Hem kendi imkânlarımızla hem de sizlerin aynî yardımlarınızla vatandaşlarımızın yanında  olduk. Her sene olduğu gibi bu sene de gelin hep birlikte  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olalım. Salgın hastalık nedeniyle çalışamayan, ihtiyaçlarını karşılayamayan hemşehrilerimizi yardımlarımızla mutlu edelim. Bu güzel ayda, sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı paylaştığımız gibi imkânlarımızı da paylaşalım, imkânı olmayanın umudu olalım.“  diyerek vatandaşı ayni yardım kampanyasına destek olmak için davet etti.

“Gazipaşa Belediyesi Olarak Köprü Olmaya ve Bağ Kurmaya Devam Edeceğiz.”

Vatandaş tarafından oldukça beğenilen video paylaşımı, Başkan Yılmaz’ın “ Değerli Gazipaşalılar, ayni yardımlarınızı Halk Masamız aracılığıyla (0 242 572 10 13 - 120) bizlere ulaştırmanızı bekliyoruz. Biz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla sizin aranızda köprü olmaya ve bağ kurmaya devam edeceğiz. İlk günden beri söylediğimiz gibi birlikte başaracağız. Şimdiden duyarlı davranışınız için sizlere  teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının hepimiz için sağlıklı, güzel ve  bereketli geçmesini temenni ediyorum.” sözleriyle tamamlandı. Başkan Yılmaz’ın paylaşımından sonra Halk Masaya ayni yardım kampanyasına destek olmak için taleplerin geldiği bilgisi kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.