YOL ORTASINDA KADINA ŞİDDET

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.05.2021 - 16:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1978+ kez okundu.
 

YOL ORTASINDA KADINA ŞİDDET

Arabadan indirilen kadının çocuğunun yanında şiddet gördüğü o anlar diğer sürücüler tarafından görüntülendi.
Ankara-Niğde otoyoluna bağlanan yol üzerinde kimliği öğrenilemeyen bir kişi,  yol kenarında yanındaki kadına sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Adam çaresiz kadını çocuğunun gözü önünde yerlerde darbederken, o anlar yoldan geçen vatandaşların tepkisine neden oldu. TIR SÜRÜCÜSÜ MÜDAHALE ETTİ Saldırı anlarını cep telefonu kamerası ile kaydeden bir tır sürücüsü de korna çalarak tepki gösterdi. Saldırgan bu sefer de tır sürücüsünün üzerine yürüdü. Görüntülerdeki kız çocuğunun da olay sırasında panik içinde ağladığı görüldü. ŞİKAYETÇİ OLMADI Olayın ardından harekete geçen jandarma Murat K.'yi gözaltına aldı. Murat K. eşinin şikayetçi olmaması üzerine, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Arabadan indirilen kadının çocuğunun yanında şiddet gördüğü o anlar diğer sürücüler tarafından görüntülendi.

Ankara-Niğde otoyoluna bağlanan yol üzerinde kimliği öğrenilemeyen bir kişi,  yol kenarında yanındaki kadına sözlü ve fiziki saldırıda bulundu.

Adam çaresiz kadını çocuğunun gözü önünde yerlerde darbederken, o anlar yoldan geçen vatandaşların tepkisine neden oldu.

TIR SÜRÜCÜSÜ MÜDAHALE ETTİ

Saldırı anlarını cep telefonu kamerası ile kaydeden bir tır sürücüsü de korna çalarak tepki gösterdi. Saldırgan bu sefer de tır sürücüsünün üzerine yürüdü. Görüntülerdeki kız çocuğunun da olay sırasında panik içinde ağladığı görüldü.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ardından harekete geçen jandarma Murat K.'yi gözaltına aldı. Murat K. eşinin şikayetçi olmaması üzerine, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.