YÜZDE 70 TAMAMLANDI

ANTALYA 17.04.2021 - 12:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1515+ kez okundu.
 

YÜZDE 70 TAMAMLANDI

Kaş Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi projesi çalışmasının yüzde 70’i tamamlandı.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, Kaş’a modern bir hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kazandıracaklarını belirtti. Söz konusu proje çalışmasının devam ettiğini kaydeden Başkan Ulutaş, “Sokak hayvanlarının kontrollü ve sağlıklı yaşamının sürdürülebilmesi için kurumumuzca Tarım ve Orman Bakanlığından tahsisli, yaklaşık 14 bin metrekarelik alanda süren çalışmanın yüzde 70’i tamamlandı. Proje kapsamında çoklu yaşam üniteleri, yasak ırk bakım ünitesi, otopark, hastane birimi, idari bina, özel bakım alanı gibi bölümler yer alıyor.” dedi. Yeni merkez, Ağullu Mahallesi Çomucak mevkisinde tahsis edilen alana kuruluyor.  
Kaş Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi projesi çalışmasının yüzde 70’i tamamlandı.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, Kaş’a modern bir hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kazandıracaklarını belirtti.

Söz konusu proje çalışmasının devam ettiğini kaydeden Başkan Ulutaş, “Sokak hayvanlarının kontrollü ve sağlıklı yaşamının sürdürülebilmesi için kurumumuzca Tarım ve Orman Bakanlığından tahsisli, yaklaşık 14 bin metrekarelik alanda süren çalışmanın yüzde 70’i tamamlandı. Proje kapsamında çoklu yaşam üniteleri, yasak ırk bakım ünitesi, otopark, hastane birimi, idari bina, özel bakım alanı gibi bölümler yer alıyor.” dedi.

Yeni merkez, Ağullu Mahallesi Çomucak mevkisinde tahsis edilen alana kuruluyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.