CANLI YAYINA BÖCEK MÜDAHALESİ

GÜNDEM 29.05.2021 - 21:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2303+ kez okundu.
 

CANLI YAYINA BÖCEK MÜDAHALESİ

Manu Raju, canlı yayında haber sunduğu sırada üzerinde gezen 'cicada' böceğini fark edince zor anlar yaşadı.
Kuzey Amerika'ya özgü bir ağustos böceği olarak bilinen 'cicada', canlı yayında haber sunan CNN International muhabiri Manu Raju'ya canlı yayında zor anlar yaşattı. ​ CANLI YAYINDA BÖCEK PANİĞİ Görüntülerde böceğin yaka kısmından enseye doğru çıkması sonucu paniğe kapılan muhabirin yaşadığı korku, yüzüne yansıyor. Ne yapacağını bilemeyen muhabir, haber yayınına mecburen kısa bir ara veriyor.
Manu Raju, canlı yayında haber sunduğu sırada üzerinde gezen 'cicada' böceğini fark edince zor anlar yaşadı.

Kuzey Amerika'ya özgü bir ağustos böceği olarak bilinen 'cicada', canlı yayında haber sunan CNN International muhabiri Manu Raju'ya canlı yayında zor anlar yaşattı. ​

CANLI YAYINDA BÖCEK PANİĞİ

Görüntülerde böceğin yaka kısmından enseye doğru çıkması sonucu paniğe kapılan muhabirin yaşadığı korku, yüzüne yansıyor. Ne yapacağını bilemeyen muhabir, haber yayınına mecburen kısa bir ara veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.