YAPIMI 400 SAAT SÜRMÜŞ

DÜNYA 01.05.2021 - 18:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1504+ kez okundu.
 

YAPIMI 400 SAAT SÜRMÜŞ

Parada Kraliçe Elizabeth'in soyağacını temsil eden detaylar yer alıyor.
10 kilo ağırlığında olan madeni paranın etrafında 10 adet hayvan figürü bulunuyor. Bu figürler ise Kraliçe'ye özgü detayları ortaya çıkarıyor. ÖZELLİKLERİYLE BİR İLK Bugüne kadar üretilmiş en büyük madeni para, özellikleriyle dikkati çekiyor. 10 kilo ağırlığında ve 20 santim genişliğinde olan paranın işlemlerinin tamamlanması 400 saati buldu. Madeni paranın değeriyse 115 bin lirayı buluyor. "TÜM BECERİLERİMİZİ KULLANDIK" Madeni paranın üretimi için 400 saat boyunca çalışan üreticilerden birisi,"Bu büyüklükte ve bu güzellikte bir şey üretmek için tüm zanaat becerilerimizi ve son teknoloji ekipmanlar kullandık" diyerek paranın önemini ortaya koydu.
Parada Kraliçe Elizabeth'in soyağacını temsil eden detaylar yer alıyor.

10 kilo ağırlığında olan madeni paranın etrafında 10 adet hayvan figürü bulunuyor. Bu figürler ise Kraliçe'ye özgü detayları ortaya çıkarıyor.

ÖZELLİKLERİYLE BİR İLK

Bugüne kadar üretilmiş en büyük madeni para, özellikleriyle dikkati çekiyor.

10 kilo ağırlığında ve 20 santim genişliğinde olan paranın işlemlerinin tamamlanması 400 saati buldu.

Madeni paranın değeriyse 115 bin lirayı buluyor.

"TÜM BECERİLERİMİZİ KULLANDIK"

Madeni paranın üretimi için 400 saat boyunca çalışan üreticilerden birisi,"Bu büyüklükte ve bu güzellikte bir şey üretmek için tüm zanaat becerilerimizi ve son teknoloji ekipmanlar kullandık" diyerek paranın önemini ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.