BURDUR İŞKUR HEDEFİ 12’DEN VURDU

BURDUR 08.04.2021 - 06:05, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2979+ kez okundu.
 

BURDUR İŞKUR HEDEFİ 12’DEN VURDU

2021 yıllık 14 hedefin yılın ilk 3 ayında 12’sini yakalayan Türkiye İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu.
TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ İl Müdürü Yunus Emre Akalın; “ Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüz 2021 yılında 14 tane hedef belirledi.  Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Hedef bazlı çalışmalarımızı yapıyoruz. Mart ayı itibarıyla verilen 14 yıllık hedefin 12’sinde ideal oranı yakalamışız. Her ay ideal oran değişiyor. Örneğin Mart ayında ideal oran yüzde 25’ti. Nisan’da (2021) yüzde 33.33. Biz Nisan ayında yüzde 33,33’ün üzerine çıkmaya çalışıyoruz 14 hedeften. Yüzde 25 ideal oranın üzerine çıktığımız 12 tane hedef var. 1 tane de hedefimizde de  tam yüzde 25, onu saymadık, saymıyoruz. Biz 12 hedefte yüzde 25’in üzerinde ideal olanı yakalayarak Türkiye 1’incisiyiz. Burdur için” dedi. “ÖZEL SEKTÖRDE İŞE YERLEŞTİRMEDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜYÜZ” Daha çok kişiye hizmet verip, daha çok kişiye ulaşıp, daha çok istihdam, daha çok işbaşı eğitim, daha çok işsizlik ödeneği alan, işi yerleştirme, daha çok engelli  vatandaşı işe yerleştirme, sosyal yardım alan vatandaşlarımızı işe yerleştirme hedefimiz var. Mesela özel sektörde işe yerleştirmede 2021 yılında 3 bin 586 hedefimiz var. Biz Mart 2021 itibari ile 3 bin 586’nın 1344’ını gerçekleştirdik. Buda yüzde 38 yapıyor. Aslında yüzde 25’i yakalamamız isteniyor. Biz bu şekilde yaptığımız için sadece özel sektör işe yerleştirmede Türkiye 3’üncüsüyüz” diye konuştu. DİĞER HEDEFLER VAR İl Müdürü Yunus Emre Akalın , İŞKUR Budur İl Müdürlüğü’nün diğer hedefleri özetle şu şekilde paylaştı: “Özel sektör genç işe yerleştirme hedefimiz var.  özel sektör engelli işe yerleştirme hedefimiz var.  Özel sektörde işsizlik ödeneği alanları işe yerleştirme hedefimiz var. İş başı eğitimi hedefimiz var. İmalat sektöründe hedefimiz var” BAĞIMLILARDA İŞE YERLEŞTİRİLİYOR Madde bağımlılar ile ilgili de çalışmalarda bulunduklarını sözlerine ekleyen  İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın; “Madde bağımlılarını da işe yerleştirmeye çalışıyoruz. Onlarla ilgili de ayrı çalışmalarımız var” dedi. HEDEFTE  DEVLET TARAFINDAN VERİLEN İ TEŞVİKLERDEN  DAHA ÇOK İŞVERENİ FAYDALANDIRMAK TA VAR İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın konuşmasının devamında; “Diğer aylarda da inşallah Burdur’u  İŞKUR olarak biz en üst noktalara getirip, daha çok vatandaşımıza hizmet sunup daha çok işverenimizin devletimizin verdiği  teşviklerimizden faydalandırmak istiyoruz” sözlerine yer verdi. ENÇOK AÇIK İŞLER HANGİSİ Müdür Akalın toplantıda Burdur’da talep edilen iş gücü ihtiyacını da açıkladı. Burdur İl Merkezinde faaliyet gösteren işletmelerde kaynakçılık ve mermer işçiliğinin ilk sırada yer aldığını söyledi. GAZETEMİZE ZİYARET İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın, düzenlediği toplantı sonrası gazetemizi ziyaret etti. Çağdaş Burdur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Ali Daldal’a  kuruma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Haber: Halil İbrahim Kara
2021 yıllık 14 hedefin yılın ilk 3 ayında 12’sini yakalayan Türkiye İş Kurumu Burdur İl Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu.

TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ

İl Müdürü Yunus Emre Akalın; “ Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüz 2021 yılında 14 tane hedef belirledi.  Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Hedef bazlı çalışmalarımızı yapıyoruz. Mart ayı itibarıyla verilen 14 yıllık hedefin 12’sinde ideal oranı yakalamışız. Her ay ideal oran değişiyor. Örneğin Mart ayında ideal oran yüzde 25’ti. Nisan’da (2021) yüzde 33.33. Biz Nisan ayında yüzde 33,33’ün üzerine çıkmaya çalışıyoruz 14 hedeften. Yüzde 25 ideal oranın üzerine çıktığımız 12 tane hedef var. 1 tane de hedefimizde de  tam yüzde 25, onu saymadık, saymıyoruz. Biz 12 hedefte yüzde 25’in üzerinde ideal olanı yakalayarak Türkiye 1’incisiyiz. Burdur için” dedi.

“ÖZEL SEKTÖRDE İŞE YERLEŞTİRMEDE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜYÜZ”

Daha çok kişiye hizmet verip, daha çok kişiye ulaşıp, daha çok istihdam, daha çok işbaşı eğitim, daha çok işsizlik ödeneği alan, işi yerleştirme, daha çok engelli  vatandaşı işe yerleştirme, sosyal yardım alan vatandaşlarımızı işe yerleştirme hedefimiz var. Mesela özel sektörde işe yerleştirmede 2021 yılında 3 bin 586 hedefimiz var. Biz Mart 2021 itibari ile 3 bin 586’nın 1344’ını gerçekleştirdik. Buda yüzde 38 yapıyor. Aslında yüzde 25’i yakalamamız isteniyor. Biz bu şekilde yaptığımız için sadece özel sektör işe yerleştirmede Türkiye 3’üncüsüyüz” diye konuştu.

DİĞER HEDEFLER VAR

İl Müdürü Yunus Emre Akalın , İŞKUR Budur İl Müdürlüğü’nün diğer hedefleri özetle şu şekilde paylaştı: “Özel sektör genç işe yerleştirme hedefimiz var.  özel sektör engelli işe yerleştirme hedefimiz var.  Özel sektörde işsizlik ödeneği alanları işe yerleştirme hedefimiz var. İş başı eğitimi hedefimiz var. İmalat sektöründe hedefimiz var”

BAĞIMLILARDA İŞE YERLEŞTİRİLİYOR

Madde bağımlılar ile ilgili de çalışmalarda bulunduklarını sözlerine ekleyen  İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın; “Madde bağımlılarını da işe yerleştirmeye çalışıyoruz. Onlarla ilgili de ayrı çalışmalarımız var” dedi.

HEDEFTE  DEVLET TARAFINDAN VERİLEN İ TEŞVİKLERDEN  DAHA ÇOK İŞVERENİ FAYDALANDIRMAK TA VAR

İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın konuşmasının devamında; “Diğer aylarda da inşallah Burdur’u  İŞKUR olarak biz en üst noktalara getirip, daha çok vatandaşımıza hizmet sunup daha çok işverenimizin devletimizin verdiği  teşviklerimizden faydalandırmak istiyoruz” sözlerine yer verdi.

ENÇOK AÇIK İŞLER HANGİSİ

Müdür Akalın toplantıda Burdur’da talep edilen iş gücü ihtiyacını da açıkladı. Burdur İl Merkezinde faaliyet gösteren işletmelerde kaynakçılık ve mermer işçiliğinin ilk sırada yer aldığını söyledi.

GAZETEMİZE ZİYARET
İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın, düzenlediği toplantı sonrası gazetemizi ziyaret etti. Çağdaş Burdur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Ali Daldal’a  kuruma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber: Halil İbrahim Kara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.