KARANTİNAYA ALINDI

BURDUR (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2021 - 02:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2709+ kez okundu.
 

KARANTİNAYA ALINDI

Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir köy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir köy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Karamanlı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mürseller köyünde 6 pozitif ve 21 temaslı vaka tespit edilmesi nedeniyle köyde karantina uygulaması başlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mürseller köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince sağlanacaktır.”
Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir köy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir köy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Karamanlı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mürseller köyünde 6 pozitif ve 21 temaslı vaka tespit edilmesi nedeniyle köyde karantina uygulaması başlatıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mürseller köyümüzde tarım ve hayvancılık faaliyetleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz koordinesinde kontrollü bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince sağlanacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.