CEZA DEDİĞİN BÖYLE OLUR

DÜNYA 09.05.2021 - 16:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1777+ kez okundu.
 

CEZA DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Hindistan’da kurallara uymayanları polis, ilginç şekilde cezalandırmaya devam ediyor.
Hindistan’da koronavirüs can almaya devam ediyor. Sağlık sisteminin çöktüğü ülkede, her yeni gün hem ölüm hem de vaka sayısında rekor kırılıyor. Oksijenin bile yetersiz kaldığı, kağıttan hastanelerin yapıldığı, ölülerin art arda yakıldığı ülkenin polisi de birbirinden ilginç cezalarla gündeme geliyor. 2 SAAT EGZERSİZ Koronavirüs kurallarını ihlal edenleri sıra dışı yöntemlerle cezalandıran Hint polisi, bu kez Madya Pradesh eyaletinin Burhanpur ilçesinde kayda alındı. Artan para cezalarına rağmen hala kurallara uymayanları bölgedeki bir alana toplayan polis, iki saat boyunca açık havada, güneşin altında egzersiz yaptırdı. Çömelme ve mekik egzersizleri yapanların bu hali kameraya yansıdı.
Hindistan’da kurallara uymayanları polis, ilginç şekilde cezalandırmaya devam ediyor.

Hindistan’da koronavirüs can almaya devam ediyor.

Sağlık sisteminin çöktüğü ülkede, her yeni gün hem ölüm hem de vaka sayısında rekor kırılıyor.

Oksijenin bile yetersiz kaldığı, kağıttan hastanelerin yapıldığı, ölülerin art arda yakıldığı ülkenin polisi de birbirinden ilginç cezalarla gündeme geliyor.

2 SAAT EGZERSİZ

Koronavirüs kurallarını ihlal edenleri sıra dışı yöntemlerle cezalandıran Hint polisi, bu kez Madya Pradesh eyaletinin Burhanpur ilçesinde kayda alındı.

Artan para cezalarına rağmen hala kurallara uymayanları bölgedeki bir alana toplayan polis, iki saat boyunca açık havada, güneşin altında egzersiz yaptırdı.

Çömelme ve mekik egzersizleri yapanların bu hali kameraya yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.