ETEK GİYDİRİP SOKAKTA GEZDİRDİ

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.05.2021 - 23:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2774+ kez okundu.
 

ETEK GİYDİRİP SOKAKTA GEZDİRDİ

Bir süredir taciz ettiği kişiye tuzak kuran adam, şahsı eşinin telefonundan arattırıp eve çağırdı. Burada sopa ile dövdükten sonra, şahsa kadın kıyafetleri giydirerek sokakta gezdirdi.
İstanbul’un Pendik ilçesinde ikamet eden Tuğba O. isimli kadın, evinin çevresinde Metin T. tarafından rahatsız edildi. Durumu öğrenen eşi Ercan O., yaptığı planın ardından Metin T. isimli şahsı eşine arattı. KARAKOLA GÖTÜRDÜ Şahsı kendi evlerine çağırarak randevu ayarlattı. Metin T. eve gelince, Ercan O. önce sopa ile dövdü ardından kadın kıyafetleri giydirdi. Daha sonra şahsı sokak ortasında döve döve karakola götürdü. Polis merkezinde Ercan O. ve Metin T. gözaltına alındı. SERBEST BIRAKILDI Metin T. adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı. Şahsı sopa ile dövdüğü gerekçesi ile adliyeye sevk edilen Ercan O. ise, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Bir süredir taciz ettiği kişiye tuzak kuran adam, şahsı eşinin telefonundan arattırıp eve çağırdı. Burada sopa ile dövdükten sonra, şahsa kadın kıyafetleri giydirerek sokakta gezdirdi.

İstanbul’un Pendik ilçesinde ikamet eden Tuğba O. isimli kadın, evinin çevresinde Metin T. tarafından rahatsız edildi.

Durumu öğrenen eşi Ercan O., yaptığı planın ardından Metin T. isimli şahsı eşine arattı.

KARAKOLA GÖTÜRDÜ

Şahsı kendi evlerine çağırarak randevu ayarlattı. Metin T. eve gelince, Ercan O. önce sopa ile dövdü ardından kadın kıyafetleri giydirdi.

Daha sonra şahsı sokak ortasında döve döve karakola götürdü.

Polis merkezinde Ercan O. ve Metin T. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Metin T. adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

Şahsı sopa ile dövdüğü gerekçesi ile adliyeye sevk edilen Ercan O. ise, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.