FACİADAN DÖNÜLDÜ

DÜNYA 01.05.2021 - 17:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 1961+ kez okundu.
 

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Heyelan nedeni ile kapanan yolun açılmasını bekleyen turist kafilesi, meydana gelen başka bir heyelandan saniyelerle kurtuldu.
Çin’in Guangxi eyaletinin Guilin şehrinde, turist kafilesi bir dağın yamacına geldi. Daha önce meydana gelen heyelan olayı sebebi ile yolun tamir edilmesini bekleyen kafile, bölgede çekim yapmaya başladı. O sırada, dağdan kopan büyük toprak parçası daha kaymaya başladı. FACİADAN DÖNÜLDÜ Turistlerin bulunduğu bölgede meydana gelen olayda, facianın eşiğinden dönüldü. Kaçan turistlerin birbirlerine “Hızlı koş.” diye bağırdığı duyuldu. ÖLEN VEYA YARALANAN OLMADI Kopan kaya parçaları altında kalmaktan son anda kurutulan vatandaşlar, olayın ardından ortaya çıkan manzarayı görüntülemeye başladı. Olayda ölen veya yaralanan olmadı. Heyelan anlarından geriye, bir turistin kamerasına yansıyan görüntüler kaldı.
Heyelan nedeni ile kapanan yolun açılmasını bekleyen turist kafilesi, meydana gelen başka bir heyelandan saniyelerle kurtuldu.

Çin’in Guangxi eyaletinin Guilin şehrinde, turist kafilesi bir dağın yamacına geldi.

Daha önce meydana gelen heyelan olayı sebebi ile yolun tamir edilmesini bekleyen kafile, bölgede çekim yapmaya başladı.

O sırada, dağdan kopan büyük toprak parçası daha kaymaya başladı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Turistlerin bulunduğu bölgede meydana gelen olayda, facianın eşiğinden dönüldü. Kaçan turistlerin birbirlerine “Hızlı koş.” diye bağırdığı duyuldu.

ÖLEN VEYA YARALANAN OLMADI

Kopan kaya parçaları altında kalmaktan son anda kurutulan vatandaşlar, olayın ardından ortaya çıkan manzarayı görüntülemeye başladı.

Olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Heyelan anlarından geriye, bir turistin kamerasına yansıyan görüntüler kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.