HEDEFİ 14 ÇOCUK YAPMAK

DÜNYA 11.05.2021 - 16:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2123+ kez okundu.
 

HEDEFİ 14 ÇOCUK YAPMAK

Her yıl bir çocuk doğuran anne, aylık 10 bin TL gıda giderine rağmen hedefinin 14 çocuk sahibi olduğunu söyledi.
ABD'nin güneybatısında yer alan New Mexico'nun başkenti Sante Fe'de yaşayan ve evliliğinden itibaren her yıl bir çocuk dünyaya getiren 36 yaşındaki Courtney Rogers'ın hayali şaşırttı. 14 ÇOCUK İSTİYOR 11 çocuk sahibi olan Rogers, 3 çocuk daha dünyaya getirmek istediğini belirtti. Aylık gıda giderlerinin yaklaşık 10 bin TL olduğunu söyleyen Rogers, çocukları "Evde olmak ve çocuklarla ilgilenmek keyifli. Zorluk yaşamıyorum. Hatta bir yere gitmek için 15 kişilik bir minibüs kullanıyoruz. Her şeye rağmen çocukları seviyorum." dedi.
Her yıl bir çocuk doğuran anne, aylık 10 bin TL gıda giderine rağmen hedefinin 14 çocuk sahibi olduğunu söyledi.

ABD'nin güneybatısında yer alan New Mexico'nun başkenti Sante Fe'de yaşayan ve evliliğinden itibaren her yıl bir çocuk dünyaya getiren 36 yaşındaki Courtney Rogers'ın hayali şaşırttı.

14 ÇOCUK İSTİYOR

11 çocuk sahibi olan Rogers, 3 çocuk daha dünyaya getirmek istediğini belirtti.

Aylık gıda giderlerinin yaklaşık 10 bin TL olduğunu söyleyen Rogers, çocukları "Evde olmak ve çocuklarla ilgilenmek keyifli. Zorluk yaşamıyorum. Hatta bir yere gitmek için 15 kişilik bir minibüs kullanıyoruz. Her şeye rağmen çocukları seviyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.