OLAN YİNE ESNAFA OLDU

ANTALYA 20.04.2021 - 23:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2938+ kez okundu.
 

OLAN YİNE ESNAFA OLDU

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Ramazan Ayı dolayısıyla iki haftalık kısıtlamaların yine küçük esnafı zor durumda bıraktığına dikkat çekti. Tayfur, “Lokantalarda salgın yayılıyor, kongrelerde, mitinglerde virüs tatile mi çıkıyor?” dedi.
Hükümetin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla uygulamaya koyduğu yasakların mantıklı olmadığını ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yasaklardan en çok küçük esnafın etkileneceğine dikkat çekti. Restoranların Ramazan ayı boyunca tekrar kapanacak olmasının hatırlatan Tayfur, AKP’nin Kovid-19 önlemlerini önemsemediği kongreleri hatırlatarak sert ifadelerle yüklendi:   Kongrelerinize yasak getirecek bir durum yoktu da, mübarek sofralarda mı aklınız başınıza geldi? Esnaflar, yaptıkları hazırlıkları çürümeye mi bırakacak? Restoranlarda iki üç kişi bir araya gelince salgın yayılıyor, ama AKP’nin kongrelerinde virüs tatile çıkıyor. Bunun adı vicdansızlıktır.   AKP hükümeti, salgının başladığı tarihten bu yana kurallara uymakta hassasiyet gösteren milletimizin sağlığını göz göre göre tehlikeye atmaktan çekinmedi. Bu sorumsuzluğun, bu aymazlığın cezasını kim kesecek? Allah nasip edecek ve iktidara geleceğiz. AKP’nin Türk Milleti’ne çektirdiklerinin cezasını keseceğiz” diye konuştu.   LAF OLSUN DİYE YASAK MI KONUR?   Ramazan Ayı kısıtlamalarındaki uygulamaların akla mantığa sığmadığını ifade eden Başkan Tayfur, “Aşı olanlara sokağa çıkma yasağı var, aşı olmayanlar serbest. Özel araç ile seyahat yasak, ama şehirler arası otobüslerle tam kapasite yolculuk yapmak serbest. Aşılanan ilkokul öğretmenlerine yasak, aşılanmayanlara serbest. Milletin aklıyla alay mı ediyorlar” diye konuştu.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Ramazan Ayı dolayısıyla iki haftalık kısıtlamaların yine küçük esnafı zor durumda bıraktığına dikkat çekti. Tayfur, “Lokantalarda salgın yayılıyor, kongrelerde, mitinglerde virüs tatile mi çıkıyor?” dedi.

Hükümetin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla uygulamaya koyduğu yasakların mantıklı olmadığını ifade eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yasaklardan en çok küçük esnafın etkileneceğine dikkat çekti. Restoranların Ramazan ayı boyunca tekrar kapanacak olmasının hatırlatan Tayfur, AKP’nin Kovid-19 önlemlerini önemsemediği kongreleri hatırlatarak sert ifadelerle yüklendi:

 

Kongrelerinize yasak getirecek bir durum yoktu da, mübarek sofralarda mı aklınız başınıza geldi? Esnaflar, yaptıkları hazırlıkları çürümeye mi bırakacak? Restoranlarda iki üç kişi bir araya gelince salgın yayılıyor, ama AKP’nin kongrelerinde virüs tatile çıkıyor. Bunun adı vicdansızlıktır.

 

AKP hükümeti, salgının başladığı tarihten bu yana kurallara uymakta hassasiyet gösteren milletimizin sağlığını göz göre göre tehlikeye atmaktan çekinmedi. Bu sorumsuzluğun, bu aymazlığın cezasını kim kesecek? Allah nasip edecek ve iktidara geleceğiz. AKP’nin Türk Milleti’ne çektirdiklerinin cezasını keseceğiz” diye konuştu.

 

LAF OLSUN DİYE YASAK MI KONUR?

 

Ramazan Ayı kısıtlamalarındaki uygulamaların akla mantığa sığmadığını ifade eden Başkan Tayfur, “Aşı olanlara sokağa çıkma yasağı var, aşı olmayanlar serbest. Özel araç ile seyahat yasak, ama şehirler arası otobüslerle tam kapasite yolculuk yapmak serbest. Aşılanan ilkokul öğretmenlerine yasak, aşılanmayanlara serbest. Milletin aklıyla alay mı ediyorlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.