“Tacize uğradım, tehdit edildim, sürüldüm, kanser oldum”

GÜNDEM 31.03.2021 - 00:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2710+ kez okundu.
 

“Tacize uğradım, tehdit edildim, sürüldüm, kanser oldum”

“Beni yaşadığım taciz kanser etti; tacize uğradım, tehdit edildim, sürüldüm, kanser oldum’ diyen Olcay Senem mücadelesini Gazeteci Semra Topçu’ya anlattı.
Kanser Savaşçısı Olcay Senem defalarca kanseri yendi, hastalık her seferinde tekrar etti ama o pes etmedi. Korana virüs nedeniyle yaşanan Pandemi sürecinde ise ayrıca zorluklar yaşadı.  “Sağlık durumum şu an iyi değil ama olumlu tarafından bakıyorum, iyiye çevirebileceğimizi düşünüyorum, öyle düşünmek istiyorum” ifadesini kullanan Senem, direneceğini, direnmenin önemini şöyle vurguladı:  “Hiçbir zaman kötü düşünmüyorum, mücadeleye aynen devam ediyorum. Yeniyorum, başka yerden çıkıyor, yeniyorum çıkıyor. Yine yenebilirim diye düşünüyorum. Nasırlaşmış gibiyim bir gülüyor, bir ağlıyorum, pes etmiyorum.” Olcay Senem’in taciz davası ile hukuk mücadelesi ise sürüyor. Senem, “Tacize uğradıktan sonra şikayetçi oldum, sürüldüm, baskı gördüm” dedi ve şöyle devam etti:  “O süreçte yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, zayıflıyorum, kullandığım antidepresanlar beni kanser etti. Kanser teşhisi kondu, izin alıp da tedavi olmak için bile mücadele etmek zorunda kaldım, başta izin vermediler. Kültür Bakanlığı yetkilileri tarafından işten atılmakla tehdit edildim. Sosyal medyada hakkımı aradım, orada da on kişi inansa yirmi kişi taşlıyor. Türkiye’de kadının tacize uğradım demesi kolay değil. Ama yılmadım, hakkımı aradım yeniden müfettiş tayin edildi. Adam görevden alındı, ben işime döndüm. Yargı süreci devam ediyor. Pandemi aksattı.”
“Beni yaşadığım taciz kanser etti; tacize uğradım, tehdit edildim, sürüldüm, kanser oldum’ diyen Olcay Senem mücadelesini Gazeteci Semra Topçu’ya anlattı.

Kanser Savaşçısı Olcay Senem defalarca kanseri yendi, hastalık her seferinde tekrar etti ama o pes etmedi. Korana virüs nedeniyle yaşanan Pandemi sürecinde ise ayrıca zorluklar yaşadı. 

“Sağlık durumum şu an iyi değil ama olumlu tarafından bakıyorum, iyiye çevirebileceğimizi düşünüyorum, öyle düşünmek istiyorum” ifadesini kullanan Senem, direneceğini, direnmenin önemini şöyle vurguladı:
 “Hiçbir zaman kötü düşünmüyorum, mücadeleye aynen devam ediyorum. Yeniyorum, başka yerden çıkıyor, yeniyorum çıkıyor. Yine yenebilirim diye düşünüyorum. Nasırlaşmış gibiyim bir gülüyor, bir ağlıyorum, pes etmiyorum.”

Olcay Senem’in taciz davası ile hukuk mücadelesi ise sürüyor. Senem, “Tacize uğradıktan sonra şikayetçi oldum, sürüldüm, baskı gördüm” dedi ve şöyle devam etti: 
“O süreçte yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, zayıflıyorum, kullandığım antidepresanlar beni kanser etti.

Kanser teşhisi kondu, izin alıp da tedavi olmak için bile mücadele etmek zorunda kaldım, başta izin vermediler. Kültür Bakanlığı yetkilileri tarafından işten atılmakla tehdit edildim. Sosyal medyada hakkımı aradım, orada da on kişi inansa yirmi kişi taşlıyor.

Türkiye’de kadının tacize uğradım demesi kolay değil. Ama yılmadım, hakkımı aradım yeniden müfettiş tayin edildi. Adam görevden alındı, ben işime döndüm. Yargı süreci devam ediyor. Pandemi aksattı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.