TAM 58 SAAT SÜRECEK

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2021 - 21:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2574+ kez okundu.
 

TAM 58 SAAT SÜRECEK

19 Nisan Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.
Hafta sonu sokak kısıtlaması ile ilgili detaylar Ramazan ayının ilk günü gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Yapılan açıklamada hafta içi sokak kısıtlaması saatlerinin illerin risk durumu fark etmeksizin 19:00-05:00 arası olacağı belirtilmişti. HAFTA SONU TAM GÜN KAPANACAĞIZ Ramazan ayı ile birlikte yayınlanan kısmi kapanma genelgesine göre hem cumartesi hem de Pazar günü tam gün kısıtlama olacak. Cuma günü saat 19:00’da başlayan kısıtlama pazatesi günü saat 05:00’te sona erecek. MARKETLER NE DURUMDA? Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. 65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altında bulunanlar hariç, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek. FIRINLAR DA AÇIK OLACAK Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri de açık olacak.
19 Nisan Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Hafta sonu sokak kısıtlaması ile ilgili detaylar Ramazan ayının ilk günü gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

Yapılan açıklamada hafta içi sokak kısıtlaması saatlerinin illerin risk durumu fark etmeksizin 19:00-05:00 arası olacağı belirtilmişti.

HAFTA SONU TAM GÜN KAPANACAĞIZ

Ramazan ayı ile birlikte yayınlanan kısmi kapanma genelgesine göre hem cumartesi hem de Pazar günü tam gün kısıtlama olacak. Cuma günü saat 19:00’da başlayan kısıtlama pazatesi günü saat 05:00’te sona erecek.

MARKETLER NE DURUMDA?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. 65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altında bulunanlar hariç, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek.

FIRINLAR DA AÇIK OLACAK

Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri de açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.