TANDOĞAN TEPKİ GÖSTERDİ

ISPARTA 25.04.2021 - 21:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2198+ kez okundu.
 

TANDOĞAN TEPKİ GÖSTERDİ

Isparta İyi Parti önceki dönem il başkanı Özgür Tandoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in 1915 olayları için "soykırım" demesine tepki gösterdi.
Isparta İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Özgür Tandoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in 1915 olayları için "soykırım" demesine tepki gösterdi.   Tandoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da "ABD gibi emperyalist bir ülke önce kendi kirli tarihi ile yüzleşmelidir.   Her 24 Nisan geldiğinde “ ABD başkanlarının 1915 olayları için soykırım “ diyecek mi derdine düşeceğiz?     Unutulmamalıdır ki Türk tarihinin hiç bir döneminde soykırım yapmamıştır. Olasılık dahilinde yapmış olsaydık o ırk zaten dünyadan silinmiş olurdu." Dedi.
Isparta İyi Parti önceki dönem il başkanı Özgür Tandoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in 1915 olayları için "soykırım" demesine tepki gösterdi.

Isparta İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Özgür Tandoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'in 1915 olayları için "soykırım" demesine tepki gösterdi.

 

Tandoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da "ABD gibi emperyalist bir ülke önce kendi kirli tarihi ile yüzleşmelidir.

 

Her 24 Nisan geldiğinde “ ABD başkanlarının 1915 olayları için soykırım “ diyecek mi derdine düşeceğiz?
 
 
Unutulmamalıdır ki Türk tarihinin hiç bir döneminde soykırım yapmamıştır. Olasılık dahilinde yapmış olsaydık o ırk zaten dünyadan silinmiş olurdu." Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.