YİNE PİTBULL

GÜNDEM 20.04.2021 - 19:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:57 2036+ kez okundu.
 

YİNE PİTBULL

Saldırıya uğrayan sokak kedisi, tasmalı pitbullun ağzından vatandaşların müdahalesiyle kurtuldu.
Şanlıurfa'nın Yakubiye Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde kimliği belirsiz 2 kişinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, bir iş yerinin önünde ağaca zincirlendi. Köpek, bir süre sonra önünden geçen kediye saldırdı. AĞZINDAN GÜÇLÜKLE ALINDI Kediyi ağzına alıp, savuran köpeği görenler müdahalede bulundu. Köpeğe tekme atıp, ağzından kediyi almaya çalışan mahalleli başarılı olamadı. Mahallelinin uzun çabaları sonucu kedi kurtarıldı. Ön ayakları kırılan kedinin vücudunda da yaralar oluştu. O ANLAR KAMERADA Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, polis ve zabıta ekipleri pitbull sahibini tespit etmek için çalışma başlattı.
Saldırıya uğrayan sokak kedisi, tasmalı pitbullun ağzından vatandaşların müdahalesiyle kurtuldu.

Şanlıurfa'nın Yakubiye Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde kimliği belirsiz 2 kişinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, bir iş yerinin önünde ağaca zincirlendi.

Köpek, bir süre sonra önünden geçen kediye saldırdı.

AĞZINDAN GÜÇLÜKLE ALINDI

Kediyi ağzına alıp, savuran köpeği görenler müdahalede bulundu. Köpeğe tekme atıp, ağzından kediyi almaya çalışan mahalleli başarılı olamadı. Mahallelinin uzun çabaları sonucu kedi kurtarıldı. Ön ayakları kırılan kedinin vücudunda da yaralar oluştu.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, polis ve zabıta ekipleri pitbull sahibini tespit etmek için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kanalakdeniz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.